Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Europarlamentarul USR-PLUS Vlad Gheorghe vine în Agigea să strângă semnături pentru demiterea lui Maricel

Published

on

Europarlamentarul USR-PLUS Vlad Gheorghe vine în comuna Agigea pentru a ne sprijini demersul de strângere de semnături pentru organizarea referendumului local pentru demiterea primarului Maricel Cîrjaliu.

„În urma cu aproape 5 luni am inițiat procedura de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum local pentru demiterea primarului din comuna Agigea. Mulți oameni ne-au întrebat de ce am ajuns sa recurgem la acest demers și, după ce le-am explicat modul abuziv prin care primarul blochează activitatea autorității deliberative (consiliul local), au semnat și i-au încurajat pe apropiații lor să semneze. Aveam nevoie de mai puțin de 1.800 de semnături și, în prezent, avem strânse 1.840! Evident ca ne dorim să ne asigurăm că nimic nu va bloca acest demers democratic, motiv pentru care continuam să mai strângem semnături până la finalul săptămânii. Oameni importanți din România, și nu numai, au participat la acțiunea noastră de strângere de semnături.

Azi vine colegul meu Vlad Gheorghe, Europarlamentar USRPLUS, însoțit de colegii din comuna Agigea și județul Constanța. Le mulțumesc locuitorilor care au semnat, care s-au implicat și au strâns semnături pentru ca acest referendum să se țină și colegilor din coaliția formată la nivel local. Am demonstrat că suntem uniți și că suntem capabili să luptăm împreună pentru un obiectiv comun.“, a declarat liderul USR-PLUS Gabriel Ciobanu.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions