Connect with us

Stiri

,,EXPOAPA” 2016

Avatar

Publicat

la

În perioada 16 – 18 mai 2016, Asociaţia Română a Apei şi Patronatul Apei organizează, la Palatul Parlamentui din Bucureşti, cea de-a 18-a ediţie ,,EXPOAPA” – Forumul Regional al Apei Dunărea – Europa de Est.

Anual, la eveniment participă peste 1.500 de reprezentanţi ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare, autorităţilor centrale şi locale, institutelor de învăţământ superior şi de cercetare, organizaţiilor internaţionale de profil, celor mai mari companii producătoare de tehnologii şi echipamente.

În cadrul Forumului Regional al Apei Dunărea-Europa de Est sunt programate o serie de manifestări şi reuniuni, pe diverse teme de actualitate:
• Conferinţa Tehnico – Ştiinţifică Internaţională ,,Managementul Nămolului 2016″;
• Seminarul privind Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020 – în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene (M.F.E.);
• Seminarul privind Evoluţia Reglementărilor în România, la nivel regional şi european – în parteneriat cu Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (A.N.R.S.C.), la care sunt invitaţi să participe şi reprezentanţii autorităţilor de reglementare din ţările europene;
• Workshop Economic Regional – Tarifele pentru serviciile de apă şi Suportabilitatea – cu suportul Grupului de Specialişti pentru Economie şi Statistică al Asociaţiei Internaţionale a Apei (IWA).

La aceste reuniuni participă anual profesionişti din domeniul apei, reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, dar şi oameni de afaceri din România şi străinătate. Ca în fiecare an, şi acum în 2016, va avea loc ,,Expoziţia Internaţională specializată de utilaje, echipamente şi tehnologii de tratare a apei şi apelor uzate”, care a reuşit să aducă laolaltă peste 80 de expozanţi din rândul celor mai renumite firme producătoare de echipamente şi tehnologii, din peste 25 de ţări.
Deschiderea oficială a Forumului Regional al Apei Dunărea-Europa de Est. va avea loc luni, 16 mai, ora 10:00, în Sala Nicolae Iorga a Palatului Parlamentului – Bucureşti.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Se oprește apa în centrul municipiului Constanța. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de joi – 01 octombrie 2020, ora 23.00, până vineri – 02 octombrie 2020, ora 04.00, pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură în punctul termic nr. 17, de pe strada Decebal din municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia – prel. Bucovinei – Eroilor – Mihai Eminescu – Smârdan – Mircea cel Bătrân, cei arondați punctelor termice 17, 18, 40 și 41, precum și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean și Căminul Militar de Garnizoană C2.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametri optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Update: Miercuri se oprește apa în zona Tomis Nord-Campus din municipiul Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Update: Ca urmare a unor probleme tehnice, lucrarea programată în data de 30 septembrie 2020, în zona Tomis Nord – Campus din municipiul Constanța, a fost reprogramată pentru data de 01 octombrie 2020, în același interval orar. Iată informațiile:

În vederea executării lucrărilor de deviere a conductei magistrale, cu diametrul de 600 mm, de la intersecția bulevardelor Aurel Vlaicu cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 30 septembrie, în intervalul orar 08.00 – 21.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Aurel Vlaicu (tronsonul delimitat de bd. Tomis și Alexandru Lăpușneanu), precum și străzile adiacente acestui bulevard: Topazului, Smaraldului, Rubinului, Opalului, Perlei, Safirului, Agatului și Aleea Universității;
  • perimetrul delimitat de străzile: bd. Aurel Vlaicu – bd. Alexandru Lăpușneanu – Dispensarului – bd. Aurel Vlaicu, precum și consumatorii arondați punctelor termice 142 și 45.

Tot în acest interval orar, se va furniza apă cu presiune scăzută consumatorilor aflați în perimetrul delimitat de străzile: bd. Alexandru Lăpușneanu – Suceava – al. Lotus – Cișmelei – Dispensarului – bd. Alexandru Lăpușneanu, precum și celor arondați punctului termic 140.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanța. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură din punctul termic nr. 1, de pe strada Ștefan Mihăileanu, din municipiul Constanța, echipele RAJA S.A. sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 29 septembrie 2020, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Cuza Vodă, tronsonul delimitat de str. I. G. Duca și Mihai Viteazu, precum și cei de pe străzile adiacente, respectiv: Ilarie Voronca, George Enescu, Căpitan Petre Romulus, Gheorghe Lazăr și Jupiter.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: