Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

,,EXPOAPA” 2016

Published

on

În perioada 16 – 18 mai 2016, Asociaţia Română a Apei şi Patronatul Apei organizează, la Palatul Parlamentui din Bucureşti, cea de-a 18-a ediţie ,,EXPOAPA” – Forumul Regional al Apei Dunărea – Europa de Est.

Anual, la eveniment participă peste 1.500 de reprezentanţi ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare, autorităţilor centrale şi locale, institutelor de învăţământ superior şi de cercetare, organizaţiilor internaţionale de profil, celor mai mari companii producătoare de tehnologii şi echipamente.

În cadrul Forumului Regional al Apei Dunărea-Europa de Est sunt programate o serie de manifestări şi reuniuni, pe diverse teme de actualitate:
• Conferinţa Tehnico – Ştiinţifică Internaţională ,,Managementul Nămolului 2016″;
• Seminarul privind Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020 – în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene (M.F.E.);
• Seminarul privind Evoluţia Reglementărilor în România, la nivel regional şi european – în parteneriat cu Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (A.N.R.S.C.), la care sunt invitaţi să participe şi reprezentanţii autorităţilor de reglementare din ţările europene;
• Workshop Economic Regional – Tarifele pentru serviciile de apă şi Suportabilitatea – cu suportul Grupului de Specialişti pentru Economie şi Statistică al Asociaţiei Internaţionale a Apei (IWA).

La aceste reuniuni participă anual profesionişti din domeniul apei, reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, dar şi oameni de afaceri din România şi străinătate. Ca în fiecare an, şi acum în 2016, va avea loc ,,Expoziţia Internaţională specializată de utilaje, echipamente şi tehnologii de tratare a apei şi apelor uzate”, care a reuşit să aducă laolaltă peste 80 de expozanţi din rândul celor mai renumite firme producătoare de echipamente şi tehnologii, din peste 25 de ţări.
Deschiderea oficială a Forumului Regional al Apei Dunărea-Europa de Est. va avea loc luni, 16 mai, ora 10:00, în Sala Nicolae Iorga a Palatului Parlamentului – Bucureşti.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions