Connect with us

Stiri

,,EXPOAPA” 2016

Avatar

Publicat

la

În perioada 16 – 18 mai 2016, Asociaţia Română a Apei şi Patronatul Apei organizează, la Palatul Parlamentui din Bucureşti, cea de-a 18-a ediţie ,,EXPOAPA” – Forumul Regional al Apei Dunărea – Europa de Est.

Anual, la eveniment participă peste 1.500 de reprezentanţi ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă şi canalizare, autorităţilor centrale şi locale, institutelor de învăţământ superior şi de cercetare, organizaţiilor internaţionale de profil, celor mai mari companii producătoare de tehnologii şi echipamente.

În cadrul Forumului Regional al Apei Dunărea-Europa de Est sunt programate o serie de manifestări şi reuniuni, pe diverse teme de actualitate:
• Conferinţa Tehnico – Ştiinţifică Internaţională ,,Managementul Nămolului 2016″;
• Seminarul privind Programul Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020 – în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene (M.F.E.);
• Seminarul privind Evoluţia Reglementărilor în România, la nivel regional şi european – în parteneriat cu Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (A.N.R.S.C.), la care sunt invitaţi să participe şi reprezentanţii autorităţilor de reglementare din ţările europene;
• Workshop Economic Regional – Tarifele pentru serviciile de apă şi Suportabilitatea – cu suportul Grupului de Specialişti pentru Economie şi Statistică al Asociaţiei Internaţionale a Apei (IWA).

La aceste reuniuni participă anual profesionişti din domeniul apei, reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, dar şi oameni de afaceri din România şi străinătate. Ca în fiecare an, şi acum în 2016, va avea loc ,,Expoziţia Internaţională specializată de utilaje, echipamente şi tehnologii de tratare a apei şi apelor uzate”, care a reuşit să aducă laolaltă peste 80 de expozanţi din rândul celor mai renumite firme producătoare de echipamente şi tehnologii, din peste 25 de ţări.
Deschiderea oficială a Forumului Regional al Apei Dunărea-Europa de Est. va avea loc luni, 16 mai, ora 10:00, în Sala Nicolae Iorga a Palatului Parlamentului – Bucureşti.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Locuitorii orașului Ovidiu au rămas fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Astăzi, 28 ianuarie 2021, în jurul orei 13.41, în incinta Stației de Pompare Caragea Dermen s-a înregistrat o cădere totală de tensiune, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa.

Până la remedierea avariei, consumatorii din localitatea Ovidiu, nu vor avea apă potabilă la robinete.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că, imediat ce disfunctionalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică vor fi remediate, lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei.”, precizează Biroul de Comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Avarie RAJA. Orașul Hârșova, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta principală de alimentare cu apă, de pe strada Amurgului din orașul Hârșova, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din cursul acestei nopți, 28 spre 29 ianuarie 2021, ora 24.00, până mâine – 29 ianuarie 2021, ora 10.00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din orașul Hârșova.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează Biroul de Comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Darabani, Dulcești, Plopeni și Corbu, în continuare fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În majoritatea localităților afectate de lipsa apei, ca  urmare a căderilor și fluctuațiilor de tensiune electrică, s-a reluat furnizarea apei pe parcursul zilei. La această oră se înregistrează încă căderi de tensiune la stațiile de pompare ce asigură alimentarea cu apă a localităților Darabani, Dulcești, Plopeni și Corbu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei că lucrătorii RAJA vor relua furnizarea apei la parametrii normali imediat ce vor fi remediate disfuncționalitățile de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie electrică.”, precizează  Biroul de Comunicare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: