Connect with us

Stiri

Export ilegal de lemne

Maria Ionescu

Publicat

la

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere, Ocolului Silvic şi lucrători vamali, au identificat în Portul Constanţa un container încărcat cu aproximativ 26 metri cubi de material lemnos, pe care o firmă din judeţul Neamţ intenţiona să-l exporte în Egipt fără a îndeplini condiţiile legale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa – Garda de Coastă, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Bucureşti, Ocolului Silvic Murfatlar şi lucrători vamali, au efectuat controlul fizic amănunţit al unui container din Portul Constanţa, încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că reprezentanţii societăţii comerciale din judeţul Neamţ, expeditorul în acest caz pentru o firmă din Egipt, nu au îndeplinit condiţiile legale pentru transportul containerului încărcat cu 68 de buşteni din specia plop.

După încheierea controlului, cei 25.77 metri cubi de material lemnos din container au fost confiscaţi şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională de 15.000 lei pentru reprezentantul societăţii comerciale din judeţul Neamţ.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: