Conecteaza-te cu noi

Societate

Expoziția de carte și grafică vectorială ”Constanța viitorului”, la Centrul pentru Tineret ”Jean Constantin”

Published

on

constanta viitorului

Luni, 29 mai, cu începere de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional Educativ Pentru Tineret „Jean Constantin”, se va vernisa expoziția de carte și grafică vectorială ”Constanța viitorului”.

Evenimentul are loc la inițiativa Bibliotecii Universitare ”Ioan Popișteanu” din cadrul Universității ,,Ovidius” Constanța, în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Tomis” Constanța și Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada”.

Evenimentul expozițional care va fi găzduit de Centrul Multifuncțional Educativ Pentru Tineret „Jean Constantin”, în perioada 29 mai – 4 iunie, va fi deschis publicului conform programului de vizitare (luni – vineri: 10.00-17.00, sâmbătă – duminică: 12.00 – 20.00).

Coordonatorii manifestării sunt: dr. Mădălina Nicolae, șef serviciu de Relații cu Utilizatorii – Biblioteca Universitară ”Ioan Popișteanu”  și profesor Alexandrina Macarov – Liceul Tehnologic ”Tomis”.

Advertisement

La vernisaj vor lua cuvântul: prof. univ. dr. Florentina Nicolae – directorul Bibliotecii Universitare ”Ioan Popișteanu”, dr. Ștefania-Laura Abibula-Stroe – directorul general al Centrului Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada”, conf. univ. dr. Ovidiu Felipov – Facultatea de Arte Constanța, Alexandrina Macarov – prof. coordonator Liceul Tehnologic ”Tomis” și dr. Mădălina Nicolae – șef serviciu de Relații cu Utilizatorii – Biblioteca Universitară ”Ioan Popișteanu” .

Potrivit organizatorilor, specialiștii Bibliotecii Universitare ”Ioan Popișteanu” au selectat cele mai vechi și noi cărți dedicate Constanței, pentru a-i promova istoria și cultura, iar elevii Liceului Tehnologic „Tomis”, clasele a IX-a și a X-a, specializarea tehnician operator procesare text/imagine, au realizat 24 de tablouri, folosind grafica vectorială în Corel Draw, imaginându-și un oraș plin de culoare, modern și conectat la tehnologia viitorului. Cei implicați în realizarea și organizarea acestei expoziții și-au propus să transmită tuturor celor interesați povestea Constanței, așa cum a fost și cum tinerii visează să o  transforme.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions