Connect with us

Societate

Fădăgău face angajări pe bandă rulantă în Primăria Constanța. Vezi ce posturi a mai scos la concurs

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs la sediul din bd.Tomis nr.51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante, astfel:

  1. Compartimentul Intern Managerial:

– consilier clasa I, grad debutant (2 posturi). Condiţii: studii superiare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea științe juridice, economice, administrative; cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel), atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

– consilier clasa I, grad principal (1 post). Condiţii: studii superiare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă cu specializarea științe juridice, economice, administrative; minim 5 ani vechime în specialitate studiilor necesare exercitării funcției publice.

  1. Serviciul Resurse Umane:

– consilier clasa I, grad debutant (1 post). Condiţii: studii superioare de licenţă în specialitatea ştiinţe juridice; cunoştinţe operare calculator – nivel bază (Word, Excel), atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.

Concursul se va desfăşura în perioada 20-22.02.2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, va consta într-o probă de testare a competențelor digitale în lipsa documentelor de operare calculator eliminatorie înainte de proba scrisă, probă scrisă și o probă de interviu. Dosarele de înscriere se depun în perioada 19.01.2018 – 07.02.2018, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147, e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

De asemenea, într-o altă informare publică, Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța anunță că administrația locală organizează concurs la sediul din bd. Tomis nr. 51 pentru ocuparea unor funcţii publice de execuție vacante în cadrul Direcției Tehnologia Informației și Relații Publice, astfel:

  1. Inspector clasa I, grad debutant – Serviciul Tehnologia Informației și Echipamente Informatice (4 posturi). Condiții generale: să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare. Condiții specifice: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea ştiinţe inginerești, economice, tehnologia informației; cunoştinţe optime operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel bază (Word, Excel) atestate cu diplomă sau certificat de absolvire.
  2. Expert clasa I, grad superior – Serviciul Tehnologia Informației și Echipamente Informatice (1 post). Condiții generale: să îndeplinească condiţiile de ocupare a unei funcţii publice, conform art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare. Condiții specifice: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specializarea ştiinţe inginerești, economice, tehnologia informației; cunoştinţe operare calculator folosind tehnici standard de procesare – nivel mediu atestate cu diplomă sau certificat de absolvire; minim 9 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

Concursul se va desfăşura în perioada 21 – 23 februarie 2018 la sediul Primăriei Municipiului Constanţa și va consta într-o probă scrisă şi o probă de interviu, după cum urmează :

– în data de 21 februarie 2018 – proba scrisă, ora 10:00

– în data de 23 februarie 2018 –  proba de interviu, ora 14:00. Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial, partea a III–a, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, camera 218. Condiţiile de participare, bibliografia, actele necesare înscrierii la concurs sunt afişate la sediul instituţiei și pe site-ul www.primaria-constanta.ro. Date de contact: tel. 0241/488137, fax 0241/488147,e-mail resurse.umane@primaria-constanta.ro.

 

Comments

comments

Societate

Silviu Vexler, noul preşedinte al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Deputatul Silviu Vexler este noul președinte al Federației Comunităților Evreiești din România. El a fost ales miercuri, 25 noiembrie, pentru un mandat de patru ani, prin votul celui de-al patrulea Congres al FCER – Cultul Mozaic, desfășurat la Palatul Parlamentului.

În decembrie, el va candida și pentru un nou mandat de deputat, pe locurile rezervate minorităților naționale.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Cum circulă autobuzele CT BUS în intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În perioada 30 noiembrie – 1 decembrie 2020, autobuzele CT BUS vor circula conform programului de weekend, în intervalul orar 5.45 – 23.00.

De asemenea, în acelaşi interval, tonetele pentru vânzarea de bilete și abonamente sunt deschise în intervalul orar 07.00 – 13.00, cu excepția tonetei amplasată în stația 40-43 de la Gara CFR, care are program de lucru în intervalul orar 6.00 – 21.00.

Comments

comments

Continuă să citești

Societate

Doliu la Universitatea “Ovidius”. A murit prof.univ.dr. Constantin Popa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

In memoriam, prof.univ.dr. Constantin Popa

 Ne exprimăm regretul profund la vestea decesului colegului nostru, prof. univ. dr. Constantin Popa, cadru didactic în cadrul Facultății de Matematică și Informatică (FMI), începând cu anul 1990, prorector responsabil cu cercetarea între anii 2014-2016, director al Școlii Doctorale de Științe Aplicate în perioada 2013-2014 și director al Școlii Doctorale de Matematică începând cu anul 2018, până în prezent.

Astăzi, am pierdut un profesionist desăvârșit și un bun coleg. Profesorul Popa a publicat în România și în străinătate peste 150 de cărți și articole științifice în care a abordat domenii variate de cercetare: tehnici de reconstrucție algebrică în tomografie computerizată,  tehnici de precondiționare pentru elemente finite și diferențieri finite discretizări ale problemelor valorii limită, metode iterative pentru formulările celor mai mici pătrate ale sistemelor liniare de egalități și inegalități (algoritmi de proiecție), probleme inverse – tehnici și metode de regularizare pentru aproximarea soluției de normă minimă a ecuațiilor integrale de primul fel. A participat la peste 60 de conferințe științifice în străinătate și a susținut peste  30 de prelegeri ca invitat în universități din Germania, Suedia, Ungaria. Din anul 2017, profesorul Popa a fost vicepreședinte al Societății Române de Matematică Aplicată și Industrială (ROMAI) și, totodată,  membru asociat al Academiei Oamenilor de Știință din România. Pentru zecile de generații de studenți, masteranzi și doctoranzi, cărora le-a călăuzit pașii cu pasiune, determinare și profesionalism, în cei 30 de ani de activitate în cadrul UOC, va rămâne în amintire ca un mentor dedicat, un etalon de seriozitate și modestie.

Ne exprimăm pe această cale toată gratitudinea pentru implicarea nobilă a profesorului Constantin Popa în dezvoltarea FMI și a Universității „Ovidius” din Constanța, obținând recunoașterea valorii acestora la nivel național și internațional.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Comunitatea academică a Universității „Ovidius” din Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: