Societate

Făgădău a strâns gunoaiele de pe plaja Modern din Constanța

apr. 04, 2018 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanța se alătură proiectului „4/4PentruPrieteni˝

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu 50 de elevi ai Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” și ai Liceului Teoretic „George Emil Palade˝ din Constanța, precum și un grup de Cercetași Marini – filiala Constanța a Organizației Naționale „Cercetașii României˝ și infanteriști marini de la Aerodromul Mihail Kogălniceanu s-au alăturat astăzi proiectului „4/4PentruPrieteni˝ organizat de American Councils for International Education cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România cu ocazia comemorării a 50 de ani de la moartea remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King Jr. 

Cei peste 60 de voluntari au acceptat invitația de a celebra la nivel național, alături de alți peste 3.400 de voluntari de toate vârstele din 38 de județe, valorile voluntariatului și ale prieteniei și de a își uni forțele pentru a schimba ceva în bine în jur, oriunde s-ar afla în România organizând o amplă acțiune de ecologizare a zonei plajei Modern.

În paralel cu această acțiune de voluntariat, pe parcursul întregii luni, constănțenii sunt invitați să se alăture celei de-a șasea ediții a campaniei de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din oraș – „Curățăm Constanța noastră“, inițiată de Primăria municipiului Constanța.

Informații despre programul 4/4PentruPrieteni sunt disponibile și online, pe pagina web dedicată proiectului: http://americancouncils.ro/44pentruprieteni/, iar detaliile campaniei „Curățăm Constanța noastră“ le găsiți pe site-ul: https://www.curatamconstantanoastra.ro/

sursa: Facebook – Curatam Constanta Noastra

Comments

comments