Connect with us

Politica

Făgădău pregătește acțiunea ”Ghiozdanul”. Câți bani alocă Serviciul Social pentru achiziție

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Constanța, instituție a cărei activitate este coordonată de către primarul Decebal Făgădău, anunță deschiderea procedurilor privind organizarea unei proceduri de licitație deschisă sau restrânsă care se va desfășura prin mijloace electronice. Obiectul licitației îl constituie “achiziția de rechizite școlare cu ocazia începerii cursurilor pentru preșcolarii și școolarii din municipiul Constanța, defalcate pe loturi”.

Conform anunțului postat de către administrația municipală pe SEAP, autoritatea contractantă va încheia, în urma aplicării procedurii de atribuire, un contract de furnizare pentru fiecare lot în parte prin care se vor acorda pachete anuale cu rechizite școlare cu ocazia începerii cursurilor pentru preșcolarii și școlarii din municipiul Constanța, astfel:
Lot 1 – Cod CPV – 39162110-9 – Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 3-7 ani;
Lot 2 – Cod CPV -39162110-9 – Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 8-11 ani;
Lot 3 – Cod CPV -39162110-9- Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 12-15 ani; conform specificațiilor din caietul de sarcini.
“Autoritatea contractantă va atribui un contract de furnizare, cu o durata de 30 zile de la data semnării, valoarea estimată a acestuia fiind de 1,678,050 RON fără TVA. Plata se va face din bugetul local.

Din datele tehnice cuprinse în anunțul administrației municipale desprindem: Garanția de participare este în cuantum de: LOT 1- Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 3-7 ani – 4.060 lei, pentru LOT 2 – Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 8-11 ani – 7.400 lei; și pentru LOT 3 Pachete rechizite școlare pentru copii cu vârste între 12-15 ani – 5.300 lei;

De asemenea, ofertantul va face dovada că a furnizat în ultimii 3 ani, produse similare fiecărui lot în parte în valoare cumulata de cel puțin:
– Lot 1- 406.850,00 lei fără TVA;
– Lot 2 – 741.200,00 lei fără TVA;
– Lot 3 – 530.000,00 lei fără TVA
În cazul în care oferta include subcontractanți, se vor prezenta informații cu privire la denumirea subcontractanților, specializarea acestora și specificarea parții din contract pe care urmează a le executa subcontractantul / subcontractanții

licitație deschisă, prețul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 28.07.2017, ora 00:00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilită data de 04.08.2017, ora 16:00.

sursa foto: Cuget Liber

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Felix Stroe și-a început mandatul la #Ministerul din Umbră  

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu câteva săptămâni, social democrații și-au desemnat noii lideri de departamente ale partidului. Aceste structuri de specialitate ale PSD sunt considerate ca fiind „Guvernul din umbră” al partidului. Potrivit listei, printre cei 25 de lideri care conduc departamentele de lucru ale PSD se numără și președintele Organizației Județene Constanța a PSD, Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor. Într-o postare pe Facebook, conducerea Departamentului pentru Infrastructură și Transport al „#PSD“ a anunțat că s-a reunit, astăzi, în prima ședință.

„Ne propunem ca, în perioada următoare, să fim o sursă de proiecte și propuneri care să sprijine activitatea colegilor din Guvern. Am pus la punct elementele organizatorice și de funcționare a echipei de lucru, pentru ca de săptămâna viitoare să dezvoltăm idei și perspective în domeniu“, se arată în mesajul PSD.

Iată lista completă a noilor șefi de departamente de specialitate ale PSD: Departamentul pentru Muncă și Justiție Socială – Adrian Solomon, deputat; Departamentul pentru Educație Națională – Gavrilă Camelia, deputat; Departamentul pentru Sănătate Florian – Dorel Bodog, deputat, fost ministru; Departamentul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat – Ilan Laufer, fost ministru; Departamentul pentru politici fiscal-bugetare – Cristian Socol, economist, profesor la ASE; Departamentul pentru Justiție și Libertăți Cetățenești Robert – Marius Cazanciuc, senator, fost ministru; Departamentul pentru Agricultură si Dezvoltare Rurală – Valeriu Steriu, deputat; Departamentul pentru Mediu Pană – Adriana-Doina, deputat, fost ministru și vicepreședinte național PSD; Departamentul pentru Administrație Publică si Dezvoltare Regională – Adrian Dragoș Benea, senator, liderul PSD Bacău; Departamentul pentru Infrastructură Și Transport – Felix Stroe, liderul PSD Constanța, fost ministru al Transporturilor; Departamentul pentru Politica Externă – Titus Corlățean, senator, fost ministru; Departamentul pentru Afaceri Europene – Angel Tîlvăr, deputat, fost ministru; Departamentul pentru Apărare Dorel – Gheorghe Căprar, deputat; Departamentul pentru Afaceri Interne – Ionel-Daniel Butunoi, senator; Departamentul pentru Cultură si Identitate Națională – Lucian Romașcanu, senator, fost ministru; Departamentul pentru Tineret și Sport – Alexandra Presură, deputat; Departamentul pentru românii de pretutindeni – Lilla Debelka, Secretar de Stat Ministerul pentru Românii de Pretutindeni; Departamentul pentru Comunicații și Societate Informațională – Gemma Luminița Iosip, Director Programul ANCOM; Departamentul pentru Economie – Gheorghe Șimon, deputat, fost ministru; Departamentul pentru Ape și Păduri – Alexandru Stănescu, deputat; Departamentul pentru Energie – Iulian Iancu, deputat; Departamentul pentru Cercetare și Inovare – Mihnea – Cosmin Costoiu, senator; Departamentul pentru Turism – Rodica Paraschiv, deputat; Departamentul pentru Fonduri Europene – Roxana Mânzatu, deputat și vicepreședinte național PSD; Departamentul pentru Revoluționari și Eroii Martiri – Valentin Mărgineanu, lector universitar.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Rovana Plumb și jurnalista Carmen Avram deschid lista PSD pentru europarlamentare – surse

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Negocierile pentru Lista PSD pentru alegerile europarlamentare sunt în toi. Deja a fost convocată o ședință a Comitetului Național Executiv al PSD pentru luni în care Lista urmează a fi votată și apoi făcute preparativele pentru depunerea ei și a semnăturilor strânse la Biroul Electoral Central (BEC).

Deși sunt negocieri grele…. Lista e în mare schițată după întâlnirile de ieri dintre președintele Liviu Dragnea și lideri ai partidului. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO social-democrații mizează pe 12-14 locuri de europarlamentar. Asta în procente ar însemna aprox.30 la sută onținut la urne.

Iată lista (nefinală):

Rovana Plumb, deputat, ministrul Fondurilor Europene și președinte al PSD Dâmbovița

Carmen Avram, realizator TV Antena 3

Claudiu Manda, deputat, președintele Comisiei de Control al SRI, Presedintele PSD Dolj

Victor Negrescu, fost ministru, președințe PES Activist

Chris Terhes, preot și președintele Romanian Coalition din SUA

Dragoș Benea, deputat, președinte PSD Bacau

Dan Nica, actual europarlamentar

Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de pretutindeni și deputat

Carmen Moldovan, deputat

Ioan Mircea Pașcu, actual europarlamentar sau Aurelia Fedorca, primar Negrești Oaș

Maria Grapini, actual europarlamentar (intră pe listă după negocierile dintre PSD și PPUsl)

În funcție de scorul obținut la urne ar mai putea intra următorii:

Emilian Pavel, Catalina Ștefănescu, Andi Cristea, Răzvan Popa, Claudia Țapardel, Gabriela Zoană, Victor Boștinaru – actuali europarlamentari sau/și alți lideri social-democrati. În calcule ar fi și Bianca Gavriliţă, deputat.

sursa: stiripesurse.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

ALDE se laudă cu… 800.000 de semnături strânse pentru europarlamentare

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) anunță că au strâns până acum peste opt sute de mii de semnături pentru sprijinirea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare. Cu toate că baremul legal a fost depășit de mult, oamenii lui Tăriceanu susțin că vor depune în final peste un milion de semnături la Biroul Electoral Central (BEC).

“Am centralizat la sediul ALDE, până în acest moment, peste 800.000 de semnături venite de la organizațiile din țară. Sperăm ca, până la finalul campaniei de strângere de semnături, să depășim cifra de 1 milion. Mulțumim tuturor românilor pentru susținerea acordată!”, susțin cei de la ALDE pe pagina de Facebook, anunț însoțit de fotografii care dovedesc numărul mare de semnături strâns.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: