Slide Societate

Făgădău: “Stațiunea Mamaia este curată, sigură, pregătită și are în spate un oraș puternic și frumos”

apr. 23, 2018 Mihaela Tîrpan

Cu nici zece zile înainte de începerea sezonului estival, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța a vorbit despre condițiile în care stațiunea Mamaia își primește turiștii în minivacanța de 1 mai.

Astfel, în prezența ministrului Turismului, Bogdan Trif, edilul Constanței a transmis că este convins de faptul că cei care aleg drept destinație de vacanță stațiunea Mamaia vor avea parte de “o minivacanță reușită, plină de momente de neuitat”.

“Stațiunea Mamaia este curată, sigură, pregătită, cu evenimente multe în acest sezon estival. Stațiunea Mamaia are în spate un oraș puternic și frumos. Sunt convins că turiștii vor avea parte de o minivacanță reușită și plină de momente de neuitat”, a declarat primarul Decebal Făgădău răspunzând astfel unei întrebări privind starea în care se prezintă stațiunea cu doar câteva zile înainte de începerea sezonului estival.

Totodată, edilul a recunoascut că în stațiunea Mamaia se construiește și a ținut să puncteze că “se construiește în limitele legii”.

Dacă primarul Constanței are dreptate vom afla în scurt timp, la fel cum vom vedea și dacă stațiunea Mamaia mai este preferata românilor pentru începerea sezonului estival. Până atunci, un lucru este cert: nici ministrul Turismului, Bogdan Trif, nu vine în Mamaia de 1 Mai. Preferă să meargă în Vama Veche, după cum a declarat la finalul întâlnirii de astăzi cu reprezentanții autorităților locale, agenți economici din turism, operatori.

Programul lui Făgădău nu are niciun proiect pentru turism

Analizând proiectul electoral al primarului Decebal Făgădău desprindem un aspect îngrijorător pentru turismul din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

În anul 2016, în campania electorală, candidatul Făgădău nu a vorbit despre vreun proiect pentru turism. Pe www.decebalfagadau.ro nu există niciun punct din program în care actualul primar să discute despre vreo strategie de turism pentru Constanța și Mamaia.

Vă lăsam să vedeți singuri acest aspect:

Home

Citiți și:

Mizeriile din turism, ascunse de ochii presei. Ce spune ministrul Trif la Constanța

Comments

comments