Connect with us

Societate

Făgădău: “Stațiunea Mamaia este curată, sigură, pregătită și are în spate un oraș puternic și frumos”

Published

on

Cu nici zece zile înainte de începerea sezonului estival, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța a vorbit despre condițiile în care stațiunea Mamaia își primește turiștii în minivacanța de 1 mai.

Astfel, în prezența ministrului Turismului, Bogdan Trif, edilul Constanței a transmis că este convins de faptul că cei care aleg drept destinație de vacanță stațiunea Mamaia vor avea parte de “o minivacanță reușită, plină de momente de neuitat”.

“Stațiunea Mamaia este curată, sigură, pregătită, cu evenimente multe în acest sezon estival. Stațiunea Mamaia are în spate un oraș puternic și frumos. Sunt convins că turiștii vor avea parte de o minivacanță reușită și plină de momente de neuitat”, a declarat primarul Decebal Făgădău răspunzând astfel unei întrebări privind starea în care se prezintă stațiunea cu doar câteva zile înainte de începerea sezonului estival.

Totodată, edilul a recunoascut că în stațiunea Mamaia se construiește și a ținut să puncteze că “se construiește în limitele legii”.

Dacă primarul Constanței are dreptate vom afla în scurt timp, la fel cum vom vedea și dacă stațiunea Mamaia mai este preferata românilor pentru începerea sezonului estival. Până atunci, un lucru este cert: nici ministrul Turismului, Bogdan Trif, nu vine în Mamaia de 1 Mai. Preferă să meargă în Vama Veche, după cum a declarat la finalul întâlnirii de astăzi cu reprezentanții autorităților locale, agenți economici din turism, operatori.

Advertisement

Programul lui Făgădău nu are niciun proiect pentru turism

Analizând proiectul electoral al primarului Decebal Făgădău desprindem un aspect îngrijorător pentru turismul din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia.

În anul 2016, în campania electorală, candidatul Făgădău nu a vorbit despre vreun proiect pentru turism. Pe www.decebalfagadau.ro nu există niciun punct din program în care actualul primar să discute despre vreo strategie de turism pentru Constanța și Mamaia.

Vă lăsam să vedeți singuri acest aspect:

Home

Advertisement

Citiți și:

Mizeriile din turism, ascunse de ochii presei. Ce spune ministrul Trif la Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement