Conecteaza-te cu noi

Politica

Felix Stroe, reales președinte al PSD Constanța. Făgădău este președinte executiv

Published

on

În cursul acestei seri, cu începere de la ora 17.00, la sediul Centrului Cultural Jean Constantin a avut loc Conferința de alegeri a Organizației Județene a PSD Constanța.

Pentru toate funcțiile din biroul județean a candidat câte o singură persoană, astfel că la finalul serii a fost ales omul care și-a depus candidatura. Important de precizat este faptul că deși inițial se vehiculase că Horia Țuțuianu intenționează să candideze pentru funcția de președinte executiv, acest lucru nu s-a mai întâmplat. De asemenea, la alegeri s-a votat deschis, cu mâna ridicată.

Au participat 393 de delegați cu drept de vot din întreg județul. Deși a fost ales vicepreședinte, Nicolae Moga a lipsit de la aceste alegeri.

În funcția de președinte a fost reales Felix Stroe, iar în cea de președinte executiv Decebal Făgădău. Iată și vicepreședinții: Moga Nicolae, Chelaru Florin, Dumitrache Cristina Ileana, Vlădescu Luminița, Babuș Radu, Dumitrache Ion, Mihu Ștefan, Țuțuianu Marius Horia, Brăiloiu Tit Liviu, Nădrag Tudor, Baltă Tudor, Pârvulescu Gabriel Valentin, Vișan George Gabriel, Dragomir Nicolae, Matichescu Mirela, Emilian Nicolae.

Advertisement

Biroul va fi completat cu secretarul executiv și trezorierul înt-o ședință viitoare a comitetului executiv județean. Propunerile pentru aceste funcții vor fi făcute de președintele Felix Stroe.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions