Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Femeia care a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor, internată la Palazu Mare

Published

on

Un caz incredibil a avut loc luni după amiază pe o stradă din municipiul Constanța. O femeie care ținea în brațe un copil acoperit doar cu un cearceaf mergea grăbită spre un autoturism. Trecătorii care au văzut-o au urmărit-o și ulterior au precizat că aceasta bolborosea niște descântece. Potrivit martorilor, femeia a fost întrebată ce face și a spus că fetița ei este posedată.

Tot martorii au precizat că tânăra a vrut să își arunce copilul în fața mașinilor care circulau pe stradă.

Despre acest caz șocant au fost anunțați polițiștii dar și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Ajunși la fața locului, polițiștii Secției 1 au identificat-o pe femeie. Aceasta le-a spus că a scos fetița din casă îmbrăcată sumar pentru că avea febră, i-a dat tratament și acesta nu își face efectul, așa că a decis să o scoată afară pentru a o ”răcori”.

A doua zi, polițiști din cadrul Secției 1, împreună cu reprezentanți ai DGASPC Constanța s-au deplasat la domiciliul femeii, în vederea stabilirii situației de fapt.

Întrucât tânăra a refuzat să coopereze cu autoritățile și avea un comportament agitat, s-a luat măsura conducerii ei la spital, ulterior fiind transportată la spitalul de psihiatrie Palazu Mare.

Fetița, care are 7 ani și este elevă în clasa I, a rămas în grija bunicului matern. Tatăl ei este plecat la muncă în străinătate.

Ancheta este în derulare, iar cazul este monitorizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions