Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un fals polițist care a furat bani de la o vârstnică din Constanța, arestat

Published

on

Un bărbat a fost reținut pentru furt și uzurpare de calități oficiale, iar apoi a fost arestat.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt și uzurpare de calități oficiale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, de 67 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 7 septembrie a.c., bărbatul în cauză a sustras suma de 150 de euro de la o femeie, de 85 de ani, folosindu-se de calități oficiale (polițist).

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale ai Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea sesizării instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de ieri, instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions