Actual

Fetiţa din Năvodari lovită de maşină a suportat două intervenţii chirurgicale! Tatăl ei va da in judecată şoferul

mart. 31, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei săptămâni, mai exact pe data de 28 martie, la Năvodari a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicată o fetiţă de numai 12 ani care se pregătea să pleca în excursie cu colegii de clasă. Precizăm că în această săptămână, şcolile au desfăşurat programul „Şcoala Altfel”, prilej cu care s-au făcut diferite excursii educative.

Cum autocarul cu care ar fi trebuit să plece copilul în excursie era oprit neregulamentar, pe contrasens şi cu uşile de acees către axul drumului, iar o autoutilitară circula  pe strada Plopilor, dinspre strada Toamnei spre Şoseaua Constanţei, accidentarea fetiţei a părut aproape firească. Numai că a fost cât se poate de gravă.

În foarte scurt timp, Anamaria Paraschiv (nr.r – îi publicăm numele în urma discuţiei purtate cu tatăl ei, Paraschiv Ionel Claudiu, care şi-a dat acceptul!) a fost transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa şi operată de urgenţă.

În cursul zilei de azi, tatăl Anamariei ne-a spus că fetiţa e internată pentru prima oară în spital şi se acomodează foarte greu. „Fetiţa este foarte panicată, speriată, plânge întruna şi spune că vrea acasă. Din fericire, starea ei este bună după două intervenţii chirurgicale. Aşteptăm ziua de luni să îi facă o nouă radiografie şi vom afla verdictul: dacă trebuie să îi monteze tije sau va fi în regulă şi fără ele. Noi sperăm să nu fie nevoie de tije.”, ne-a declarat Claudiu Paraschiv.

Tot el ne-a spus că deja au angajat un avocat şi urmează să deschidă un proces, iar cei răspunzători vor suporta consecinţele. „Poliţia şi avocatul vor stabili cine anume este vinovat de producerea acestui accident de circulaţie – şoferul sau firma la care este angajat. Rămâne de văzut cum anume se va stabili. Oricum, vinovaţii trebuie să îşi asume vina.”, ne-a spus tatăl Anamariei. De asemenea, bărbatul ne-a mărturisit faptul că suportă cu dificultate acest necaz însă, de dragul fetiţei lor trebuie să fie puternici. Citiţi detalii despre producerea acestui accident în paginile ziarului nostru Ordinea.ro.

Copilă de 12 ani lovită de o maşină, la Năvodari! Se pregătea să plece în excursie

Copila de 12 ani rănită ieri la Năvodari a fost operată! Locuitorii sunt revoltaţi

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!