Connect with us

Societate

Finanțare pentru o creșă nouă în comuna Tuzla

Published

on

Primăria comunei Tuzla a semnat contractul de finanțare pentru proiectul “Construire creșă – parter + 1 etaj (patru grupe) comuna Tuzla, județul Constanța”.

Valoarea proiectului este de 2.731.892,46 lei, respectiv 601.871 euro, din care: valoare eligibilă – 2.078.948,24 lei și valoare neeligibilă – 652.944,22 lei.

“Proiectul este unul absolut necesar pentru a fi implementat în localitatea noastră. Din bani de la bugetul local era mai greu să ne descurcăm, așa încât varianta aceasta este foarte potrivită pentru administrația noastră. Vr fi patru noi săli de clasă pentru cei mici și astfel venim în întâmpinarea solicitărilor primite de la părinții micuților din localitate, a tuturor celor care muncesc și nu au în grija cui să își lase copiii”, a declarat primarul Reșit Taner pentru “Ordine.ro”.

Proiectul este finanțat prin Afenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) prin acordarea ajutorului financiar nerambursabil în condițiile Programului Național pentru Dezvoltare Rurală.

De asemenea, primarul Reșit Taner a explicat pentru ziarul nostru că va fi realizată și o grădiniță cu program prelungit, tot un proiect venit în sprijinul părinților care muncesc.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!