Conecteaza-te cu noi

Actual

Flori pentru participantele la trafic oferite de polițiștii Biroului Rutier Constanța

Published

on

flori politisti

De 1 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al IPJ Constanța au împărțit nu amenzi, ci flori în trafic.

În prima zi de primăvară, conducătoarele auto din județul Constanța i-au întâlnit în trafic pe polițiștii din cadrul Biroului Rutier, care le-au efectuat semnal regulamentar de oprire.

În vreme ce conducătoarele auto așteptau să le fie solicitate documentele la control și să li se comunice abaterea de la normele de circulație săvârșită, polițiștii le-au făcut o surpriză și le-au oferit flori, dar și sfaturi preventive.

”Polițiștii constănțeni vă urează o primăvară însorită, fără evenimente rutiere!

Advertisement

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Constanța.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions