Conecteaza-te cu noi

Politica

Florin Cîțu, atac la Guvernul Ciolacu: INS confirmă criza economică!

Published

on

Fostul premier Florin Cîțu continuă să facă opoziție din interiorul coaliției de guvernare. Acesta duce discursul anti-PSD la un nou nivel și acuză „guvernarea socialistă” că a băgat România în criză, citând în acest sens datele Institutului Național de Statistică.

INS CONFIRMĂ CRIZA ECONOMICĂ!

Inflație, dobânzi, taxe și criză economică = guvernarea socialistă!

INS a publicat astăzi datele pentru economia Româniai în trimestrul III 2023.

Economia s-a PRĂBUȘIT. “Creșterea” economică anuală în trimestrul III este de DOAR 0,2% față de 6% în 2021 guvernare LIBERALĂ.

Advertisement

FOARTE GRAV: datele “reviziuite” ale INS arată două trimestre cu SCĂDERE a economiei din cauza măsurilor implementate de guvernarea socialistă. 2022-2023.

în 2024 recâștigam România de la socialiști!”, scrie Florin Cîțu pe Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions