Conecteaza-te cu noi

Politica

Florin Cîțu e istorie. Gheorghe Flutur, ales oficial noul președinte interimar al PNL până la Congresul extraordinar

Published

on

Oficial, Gheorghe Flutur a fost validat în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL drept noul președinte interimar al formațiunii. Totodată, Lucian Bode a fost ales secretar general interimar al formaţiunii, potrivit unor surse politice. Noua echipă de conducere a PNL va avea timp numai șapte zile să organizeze un Congres extraordinar pentru alegerea noului președinte. Congresul va avea loc în 10 aprilie, de la ora 11, iar la acesta sunt așteptați 1.300 de delegați, din care 617 delegați de drept, iar restul sunt delegați aleși. S-a propus ca 9 oameni să facă parte din comisia de organizare. Termen de depunere a moțiunilor va fi miercuri, ora 18:00, iar dezbaterea în județe va fi până vineri seara la ora 22:00. Rămânem cu aceeași cutumă, minim 10 hotărâri ale comisiilor județene pentru susținerea unei moțiuni.

„Avem un context național și internațional deosebit, de aceea se va desfășura totul în acest fel. Mesajul este de unitate, partidul este unit. Nu vreau să intru în amănunte acum despre ce a mers, ce nu a mers. Eu zic că suntem pe un drum bun. PNL are și prim-ministrul, președintele României vine din PNL, avem o responsabilitate uriașă. E libertatea fiecărui coleg să candideze. Congresul de duminică este doar pentru alegerea președintelui PNL.”, a declarat Gheorghe Flutur.

Sursa: stiripesurse.ro, sursa foto: evz.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions