Conecteaza-te cu noi

Politica

Marcel Ciolacu anunță voucherele de 50 de euro pentru români: avem 700 de milioane de euro buget

Published

on

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că, marți, se va lua decizia de alocare a voucherelor de 50 de euro, o dată la două luni, către oamenii cu venituri mici.

”Există un buget de 700 de milioane de euro. Vom avea mai multe măsuri, se va conveni, dar mergem în logica celor 50 de euro, o dată la două luni. De asemenea, vor mai fi și banii pentru copii. Toate aceste chestiuni vor fi discutate și decise mâine. Pe lângă aceste măsuri sociale vor mai fi și alte măsuri. Trebuie să creștem și valoarea tichetelor de masă. Avem promisiunea din partea premierului că va veni și o analiză din partea ministrului de Finanțe cu impactul bugetar pentru toate măsurile.

foto: digi24.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions