Conecteaza-te cu noi

Actual

Foarte mulţi copii au ajuns la Spitalul Judeţean! Din fericire, sunt stocuri de medicamente

Published

on

Activitatea decurge în parametrii normali, atât la Spitalul Clinic Județean de Urgență “SF. APOSTOL ANDREI”  Constanța cât și în secțiile exterioare. Până în momentul de față nu au fost semnalate nici un fel de probleme, există stocuri de medicamente și alimente iar confortul pacienților nu este afectat de temperaturile scăzute. De ieri,de la ora 12.00 și până astăzi, la ora 10.00 la UPU au fost înregistrați 235 pacienți. 68 au rămas internați. Cei mai mulți au vârste cuprinse între 1 si 16 ani (51). În secția ortopedie traumatologie, în același interval au fost spitalizate 4 persoane.  „Tot de ieri de la prânz, până astăzi de dimineață, la UPU au ajuns 18 pacienți reprezentând cazuri sociale. 16 dintre aceștia au fost transferați la adăpost iar 2 sunt încă în investigații.”, a precizat Crina Kibedi, Comunicare și Relații Publice.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions