Connect with us

Actual

Autostrăzi închise şi drumuri naţionale, judeţene şi comunale impracticabile

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că la ora 13:00, la nivelul ţării există numeroase drumuri cu circulaţia oprită sau restricţionată. În judeţul Constanţa, lucrurile stau în felul următor: Traficul rutier pe autostrăzile A2 Bucureşti – Constanţa şi A4 – Ovidiu – Agigea este oprit. În ceea ce priveşte drumurile naţionale, situaţia este următoarea:  – DN 2A, pe tronsonul kilometric 127 – 196 (Hârşova – intrare Ovidiu); – DN 3, pe tronsonul Murfatlar – Ostrov; –  DN 3C, pe tronsonul Constanţa – Ovidiu. –  DN 22, pe tronsonul Ovidiu – Mihai Viteazul; – DN 22A, pe tronsonul Hârşova – Saraiu; – DN 22C, pe tronsonul Murfatlar – Cernavodă; Nici drumurile judeţene nu stau mai bine. 12 drumuri sunt interzise traficului rutier, mai exact: DJ 222; DJ 223; DJ 224; DJ 225; DJ 226;        DJ 226A; DJ 228; DJ 228A; DJ 307; DJ 391; DJ 391A; DJ 392; În ceea ce priveşte drumurile comunale, numai trei vor fi închise: – DC 27, – DC 29 ;-  DC 51; În ceea ce priveşte traficul feroviar, la nivelul ţării sunt 95 de trenuri anulate. Cele mai multe sunt pe regional Constanţa, respective 42 de trenuri. În judeţul Constanţa, au fost închise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud Agigea, Midia şi Mangalia.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident rutier la intrarea în Mamaia. Două persoane au fost rănite

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în Mamaia, în dreptul restaurantului On Plonge Junior din stațiunea Mamaia a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului au fost solicitate echipaje ale serviciului de Ambulanță și poliției Rutiere, dat fiind faptul că este vorba despre cel puțin o persoană rănită.

Știre în curs de actualizare.

Update: Potrivit IPJ Constanța, a fost vorba despre o coliziune față-spate, respectiv un microbuz a lovit în spate un autoturism. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului și a unui pasager din microbuz.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

5 mașini urmărite de autoritățile din Belgia, Franța și Austria, găsite la Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în colaborare cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au acționat pe linia prevenirii și combaterii traficului și furturilor de autovehicule. În acest context, au fost identificate 5 autoturisme, în valoare de aproximativ 60.000 euro, urmărite de alte state membre ale Uniunii Europene.

În perioada 21-23 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța, împreună cu polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe raza județului Constanța, 5 autoturisme care figurează ca urmărite  de către autoritățile străine.

Astfel, pe raza municipiului Constanța, polițiștii au identificat două autoturisme, în posesia a doi tineri în vârstă de 22 de ani, care figurează urmărite de către autoritățile din Franța, respectiv Belgia.

Alte 3 autoturisme au fost identificate pe raza județului Constanța, în posesia a 3 bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani, care figurează urmărite de către autoritățile din Belgia (un autoturism) și Austria (2 autoturisme).

Autovehiculele, în valoare de 59.000 euro, au fost indisponibilizate și depozitate la sediul I.P.J. Constanța și la sediul Gărzii de Coastă.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Țigări confiscate de polițiștii locali din Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de vineri, polițiștii locali din Constanța au acționat în apropierea piețelor agroalimentare Grivița și Tomis 3, pe linia prevenirii și depistării comercializării de produse din tutun fără timbru legal.

În timpul desfășurării acestei activități tematice polițiștii locali au legitimat 10 persoane despre care existau indicii temeinice că ar comercializa ilicit țigări netimbrate, susceptibile a fi produse de contrabanda și care necesită plasarea sub regim vamal.

De asemenea, oamenii legii au ridicat în vederea confiscării 68 pachete cu țigarete fără timbru accizabil și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.000 lei, în baza Legii nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități ilicite.

”Activități similare se vor derula în mod sistematic,în scopul prevenirii și combaterii comerțului stradal neautorizat.Directia Generală Poliția Locală Constanța recomandă cetățenilor să nu cumpere astfel de produse de la comercianții ambulanți și să sesizeze direct aceste fapte de natură antisocială la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142 ( whatsapp). Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță!”, precizează Biroul de presă al Direcției Poliției Locale Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: