Actual

Accident rutier lângă Cumpăna! Se pare că sunt două victime

feb. 27, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, în apropiere de localitatea Cumpăna a avut loc un accident rutier. La acest moment, poliţiştii rutieri se deplasează spre zona respectivă pentru a stabili ce anume s-a întâmplat. Din primele informaţii pe care le avem, ar fi două victime. Ştire în curs de actualizare.

Update: La accidentul de lângă Cumpăna sunt două victime. Potrivit Serviciului de Ambulanţă, două ambulanţe SAJ se deplasează spre locul accidentului.

Potrivit IPJ Constanţa, un bărbat de 38 de ani a condus un autoturism dinspre localitatea Cumpăna spre Constanţa. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum acoperit cu zăpadă, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus, condus de un bărbat de 42 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea uşoară a bărbatului de 42 de ani şi a pasagerei din dreapta din acelaşi autoturism.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!