Actual Slide

Școlile rămân ÎNCHISE în județul Constanța și MIERCURI

feb. 27, 2018 Mihaela Tîrpan

Şcoli închise în județul Constanța din cauza vremii. Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat codurile portocaliu şi galben, fiind aşteptate temperaturi extrem de scăzute şi ninsori în mai mult de jumătate de ţară. Pentru județul Constanța, meteorologii au emis cod galben de ninsori abundente până mâine seara la ora 23.00.

Luni și astăzi, în școlile din județul Constanța nu s-au ținut cursuri, iar decizia este valabilă și miercuri, 28 februarie a.c.. Decizia aparține șefilor de instituții publice din cadrul Comandamentului Județean pentru Situații de Urgență Constanța.

„Având în vedere atenționările meteorologice de cod galben de ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului, viscol, în perioada 27.02, ora 23,00. – 28.02. ora 23,00 și cod portocaliu valabil pentru data de 28.02.2018, în intervalul orar 09,00 – 20,00, vizând intensificări susținute ale vântului, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi în ședință extraordinară.
Astăzi, de la ora 14,00, a fost dezactivat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției însă utilajele DRDP Constanța și RAJDP Constanța vor acționa în continuare pentru degajarea carosabilului. În ședința de astăzi s-a mai hotărât ca mâine, 28.02.2018, de la ora 09,00 până la ora 20,00, să fie reactivat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției la sediul ISU “Dobrogea”, pe toată perioada codului portocaliu. Tot în cadrul ședinței s-a mai decis prelungirea suspendării cursurilor în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Constanța pentru ziua de miercuri, 28.02.2018.”, este informarea transmisă presei de către Biroul de comunicare al Prefecturii Constanța.

Comments

comments