Conecteaza-te cu noi

Actual

Focuri de armă pe strada Unirii din Constanța. Vezi ce s-a întâmplat

Published

on

Astăzi, 27 martie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Unirii, în urma unei altercații în trafic, un conducător auto ar fi tras cu o armă.

În urma activităților desfășurate, a fost identificat un minor, de 16 ani.

Cercetările sunt în acest moment, în derulare.

Update: Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța

Urmare a cercetărilor efectuate privind sesizarea făcută, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, la data de 27 martie a.c., în jurul orei 16.20, pe strada Unirii din municipiul Constanța, un minor de 16 ani ar fi tras cu o armă, în urma șicanării în trafic cu un alt conducător auto, revenim și precizăm următoarele:

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

A fost identificată și ridicată, în vederea confiscării, arma cu bile pe care acesta ar fi folosit-o și pe care o deținea legal.

Minorul a fost sancționat contravențional, în baza Legii nr. 295/2004, cu amendă în valoare de 1.005 lei, precum și în baza O.U.G 195/2002, cu amendă în valoare de 145 de lei.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions