Connect with us

Stiri

Folosiți-l, în caz de nevoie! TelVerde Anticorupție: 0800.806.806

Maria Ionescu

Publicat

la

Cu prilejul Zilei Internaționale Anticorupție, sărbătorită anual la data de 9 decembrie, Direcția Generală Anticorupție (D.G.A.) prin Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Constanța, în colaborare cu Serviciul Public de Impozite și Taxe (S.P.I.T.) Constanța, desfășoară o serie de activități de informare și conștientizare privind prevenirea și combaterea corupției. Începând cu data de 6 decembrie 2016, pe monitoarele amplasate în toate sediile S.P.I.T. Constanța vor rula materiale informative referitoare la prevenirea corupției. Constănțenii vor avea astfel posibilitatea actualizării cunoștințelor despre infracțiunile de corupție și identificării instrumentelor aflate la îndemâna tuturor pentru a sesiza aceste fapte. De asemenea, pe 9 decembrie, la sediul S.P.I.T. Constanța va avea loc o activitate de informare anticorupție susținută de un reprezentant al S.J.A. Constanța. Activitatea, la care vor participa funcționarii cu funcții de conducere, are drept scop consolidarea cunoștințelor referitoare la prevederile legale în domeniul infracțiunilor de corupție, consecințele acestor fapte, riscurile la care se expun în exercitarea funcției publice și modul de reacție în cazul confruntării cu situații potențiale de corupție. Ca principal canal de comunicare cu publicul, D.G.A. pune la dispoziţia cetăţenilor un instrument direct de sesizare a faptelor de corupţie – linia gratuită TelVerde Anticorupţie 0800.806.806. Întrucât prevenirea corupției reprezintă o prioritate, S.P.I.T. Constanța va promova linia TelVerde a D.G.A. prin afișarea pe site-ul www.spit-ct.ro, alături de linia   TelVerde S.P.I.T. 0800.410.042, ambele fiind apelabile gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă de pe teritoriul României. Colaborarea își propune responsabilizarea atât a funcționarilor publici, cât și a cetățenilor, în sensul încurajării acestora să ia atitudine și să sesizeze autoritățile în domeniu, ori de câte ori iau la cunoștință despre săvârșirea unor fapte de corupție. Cetăţenii judeţului Constanţa pot sesiza astfel de fapte și prin e-mail la adresa: constanta.dga@mai.gov.ro sau direct la sediul structurii județene, situat pe Aleea Zmeurei nr. 3, telefon/fax 0241647495.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Mâine se oprește apa pe strada Topazului și parțial pe bulevardul Aurel Vlaicu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

RAJA S.A. Constanța va sista furnizarea apei potabile, în ziua de marți, 9 martie 2021, în intervalul orar 08:30 – 17:00, pentru executarea unor lucrări de racordare la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de la intersecția bd. Aurel Vlaicu cu strada Topazului din mun. Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe strada Topazului și cei de pe bd. Aurel Vlaicu nr. 305 C și 305 D.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, au precizat reprezentanții Biroului de Comunicare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa pe strada Independenței din municipiul Medgidia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Independenței din municipiul Medgidia, echipele de intervenție RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile, joi, 4 martie 2021, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe str. Independenței – blocurile A, C, D, precum și cei de pe străzile adiacente.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.”, precizează reprezentanții Biroului de Comunicare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Miercuri, fără apă în localitățile Ștefan cel Mare, Saligny, Faclia și în zona centrală a orașului Cernavodă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii înregistrate pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, de pe strada Medgidiei, din orașul Cernavodă, RAJA SA va sista furnizarea apei potabile, în ziua de miercuri – 03 martie 2021, în intervalul orar 08.30 – 19.00.

Pe timpul desfășurării lucrărilor vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Trust, cei din zona Centru și din vecinătatea Centralei Nucleare din orașul Cernavodă, precum și abonații din localitățile Ștefan cel Mare, Saligny și Făclia (partea dreaptă cu sensul de mers spre mun. Medgidia).

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează reprezentanții Biroului de Comunicare.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: