Actual Stiri

“Fortza ZU” impune restricții în traficul constănțean

iun. 15, 2017 Mihaela Tîrpan

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța îi invită pe constănțeni să participe, sâmbătă, începând cu ora 16.00, la primul mare eveniment muzical organizat, în această vară, la Constanța. “Fortza ZU” se va desfășura pe plaja modern și aduce la Constanța renumiți artiști ai scenei muzicale românești.

Pentru realizarea accesului în condiții de siguranță a tuturor participanților la eveniment, Biroul de presă al Primăriei municipiului Constanța anunță că circulația autovehiculelor către plaja Modern va fi restricționată și dirijată etapizat, în funcție de gradul de ocupare a locurilor de parcare existente, după cum urmează:

– Intersecția aleea Lebedei cu str. Remus Opreanu (intrarea în Portul Tomis);

– Poarta 1 – str. Thermele Romane (se va permite parcarea pe prima bandă de mers de la Poarta 1 către Poarta 2);

– Poarta 2 – intersecția str. Traian cu str. Thermele Romane.

Cei care vor participa la eveniment sunt invitați să folosească parcările de la Poarta 1, Poarta 2, Judecătorie, Portul Tomis și spațiile de parcare adiacente zonei pensinsulare.

Pentru a facilita accesul participanților la eveniment RATC va prelungi programul de transport până la ora 24:00 pe următoarele trasee astfel:

– Linia 2-43 – 4 autobuze – circulă la interval de 22 de minute,

– Linia 5-40 – 4 autobuze – circulă la interval de 22 de minute,

– Linia 44 – 3 autobuze – circulă la interval de 20 minute,

– Linia 48 – 3 autobuze – circulă la interval de 15 minute,

– Linia 51 – 2 autobuze – circulă la interval de 22 minute,

– Linia 101C – 3 autobuze – circulă la interval de 20 minute,

– Linia 102 – 4 autobuze – circulă la interval de 15 minute.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!