Conecteaza-te cu noi

Actual

Accident rutier mortal la Sinoe! Șoferul vinovat a fugit!

Published

on

În urmă cu puțină vreme, la ieșirea din localitatea Sinoe spre Istria, pe DJ 226, a avut loc un accident rutier. La fața locului au ajuns în scurt timp echipaje ale Serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere.  Medicii au încercat mai multă vreme să resusciteze persoana care a fost lovită de un autoturism, o femeie în vârstă de 81 de ani, însă fără nici un rezultat. După o anumită perioadă au fost nevoiți să declare decesul. În ceea ce privește șoferul care a produs accidentul, deocamdată acest lucru rămâne o necunoscută. După comiterea accidentului, acesta a dispărut. Firește, la ora actuală este căutat de polițiști. Vom reveni cu detalii în momentul în care va fi identificat.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions