Connect with us

Politica

Fostul liberal Rezeanu strânge semnături pentru USR Constanța: “Din admirație pentru ce fac băieții ăștia pentru noi”

Published

on

Proaspăt exclus pentru a doua oară din rândurile liberalilor, Romeo Rezeanu, ales consilier pe listele Partidului Național Liberal Organizația Constanța în Consiliul Local Municipal Constanța, a decis să dea o mână de ajutor liderilor USR Constanța.

Fără să se ascundă vreo secundă de cineva, Rezeanu a comentat la o postare pe Facebook a USR Constanța prin intermediul căreia le transmite că le strânge 100 de semnături pentru viitoarele alegeri.

“O să strâng și eu 100 de semnături ca voluntar pentru voi”, le transmite Romeo Rezeanu colegilor de la USR pe pagina de Facebook a USR Constanța, după cum se poate vedea și în imaginea pe care v-o atașăm drept dovadă

Contactat telefonic pentru a-și explica decizia de a se alătura USR în campania de strângere a semnăturilor pentru competițiile electorale din acest an, dar și pentru a afla dacă există discuții privind alăturarea în USR a fostului liberal, Rezeanu a declarat pentru “Ordinea.ro” următoarele:

“Sunt alături de ei dintr-o admirație pe care o am față de băieții ăștia care fac ceva pentru noi. În ceea ce privește partea a doua a întrebării dvs., totul depinde de ceea ce se întâmplă în următoarele luni, cu procesul meu cu PNL, cu situația politică. Mi-aș dori să readucem PNL pe linia de proiecte, de inițiative, de strategie, de ajutor pentru oameni, însă trebuie să știți că în PNL există un mare grad de nemulțumire. Acolo sunt oameni cocoțați pe sigla partidului, dar care habar nu au ce se întâmplă în politică. Din păcate… Revenind la tema discuției noastre, îmi doresc ca mesajul inițiativei mele în ceea ce privește USR să fie clar: demersul este strict pentru USR.”

NOTĂ! USR Constanța a anunțat, luni, 25 februarie, pe pagina de Facebook faptul că au fost strânse 1.000 de semnături pentru Alianța 2020 USR – PLUS.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!