Connect with us

Societate

Fotbal. CSO Ovidiu a câștigat detașat meciul cu ACS Performer

Published

on

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat etapa a 18-a (retur) a Campionatului de fotbal Juniori U15 – juniori, seria Nord.  S-au jucat următoarele meciuri:

  1. CSO Ovidiu – ACS Performer
  2. CS Medgidia – FC Farul 3
  3. AS Lumina – CSO Murfatlar
  4. Mihail Kogălniceanu – Black Sea
  5. CS Năvodari – CFR 1

Nu s-a jucat meciul Farul 1 – Sporting Năvodari.

Echipa de fotbal de la CSO Ovidiu a câștigat meciul cu ACS Performer cu scorul de 5-0 și a urcat pe poziția a doua în clasament, după FC Farul 1 care este lider.

Pentru CSO Ovidiu au înscris: Costin Bejenariu, Ștefan Nemenco, Asan Serciuc, Sebastian Florea și Dore Andrei.

Antrenorul Constantin Zelca s-a arătat mulțumit de rezultatul obținut de fotbaliștii săi.

Advertisement

”Un meci bun făcut de echipa mea. Am condus meciul de la un cap la celalalt, iar acest scor aș putea spune ca este nedrept pentru noi, deoarece diferența putea fi mai mare. Nu am lăsat nici o șansă adversarului. Per total mă declar mulțumit de echipa mea.”, a punctat antrenorul Constantin Zelca.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement