Connect with us

Societate

(VIDEO) 4 delfini și 3 lei de mare din Ucraina vor ajunge la Delfinariul din Constanța

Published

on

În cursul zilei de azi, 11 mai, prin Punctul de Trecere al Frontierei Isaccea a trecut un transport special. Este vorba despre  două autospeciale în care se află 4 delfini și 3 lei de mare ce urmează să ajungă la Delfinariul din Constanța.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Daniel Năstase, ”tranzitul lor prin PTF Iscaccea a fost prioritizat de către colegii de la Poliția de Frontieră și medicul veterinar pentru a limita pe cât posibil stresul acestora.”

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement