Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

(FOTO) 500 de militari au participat la exercițiul tactic cu trageri de luptă pe Marea Neagră

Published

on

shild protection

Comandamentul Flotei „Viceamiral Vasile Urseanu” a condus Exercițiul tactic cu trageri de luptă ”Shield Protector 23”, care s-a desfășurat în perioada 26-28 iunie, în apele teritoriale ale României și în raioanele maritime de instrucție ale Forțelor Navale Române.

La exercițiu, au participat Fregata ”Regina Maria” (F222) din compunerea Flotilei 56 Fregate ”Contraamiral Horia Macellariu”, Puitorul de Mine și Plase ”Viceamiral Constantin Bălescu” (274) și Dragorul Maritim ”Slt. Alexandru Axente” (30) din compunerea Divizionului 146 Nave Minare Deminare, Nava Purtătoare de Rachete ”Zborul” (188) din compunerea Divizionului 150 Rachete Navale, precum și Corveta ”Amiral Petre Bărbuneanu” (260) din compunerea Divizionului 50 Corvete.

Aproximativ 500 de militari de la bordul navelor participante au executat, pe mare, trageri cu sistemele de artilerie de la bord, exerciții de căutare și salvare, exerciții de luptă la suprafață, manevre de remorcaj și reaprovizionare, precum și acțiuni de monitorizare a traficului naval.

La ”Shield Protector 23” au participat cu forțe de sprijin Baza Logistică Navală ”Pontica”, Brigada 243 Radioelectronică și Observare ”Callatis”, Direcția Hidrografică Maritimă ”Comandor Alexandru Cătuneanu”, Centrul de Instruire, Simulare, Evaluare și Jocuri de Război al Forțelor Navale.

Marina Militară Română se adaptează rapid la schimbările mediului de securitate din regiunea Mării Negre și își consolidează capacitatea de reacție pentru asigurarea securității naționale, prin exercițiile desfășurate.

Sursa: Forțele Navale Române

shild

shild protector

shild

shild

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions