Connect with us

Actual

(Foto) Accident rutier foarte GRAV la ieşirea din Mihail Kogălniceanu

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi, 5 martie, în jurul orei 14.30 a avut loc un accident rutier foarte grav pe DN 2A, la ieşirea din localitatea Mihail Kogălniceanu, în dreptul aeroportului, în care au fost implicate un autoturism şi un TIR.

Potrivit primelor informaţii, trei persoane au fost grav rănite.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă elicopterul SMURD, mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanţă, precum şi ale Poliţiei Rutiere.

Ştire în curs de actualizare.

Update: Potrivit dr. Diana Claudia Tatarici, de la Biroul de presă al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, în urma accidentului au fost 3 victime. Toate au fost transportate conştiente la spitalul judeţean Constanţa.

Şoferul are o fractură deschisă a membrului inferior, o doua victimă are traumatism membru inferior, iar cea de-a treia are traumatism toracic.

Se pare că TIR-ul a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul care venea din spatele său.

Update2: Iată cum s-a produs accidentul de azi, potrivit Biroului de presă al IPJ Constanţa: În jurul orei 14:20, un bărbat de 41 de ani a condus un ansamblu de vehicule format din autotractor cu care tracta o semiremorcă, pe DN 2A, pe banda numărul 1, dinspre localitatea Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi când a ajuns la km 189+100, a oprit într-o alveolă de pe partea dreaptă a drumului, după care s-a pus în mişcare cu intenţia de a întoarce ansamblul peste linia continuă, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeaşi direcţie de mers, de către un bărbat de 35 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi de 20 şi 17 ani, pasageri în autoturism.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Persoană lovită de tren în Gara Constanţa

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, puţin după ora 19.00, militarii ISU Constanţa au fost solicitaţi să intervină în Gara Constanţa, unde o persoană a fost lovită de tren.

Potrivit primelor informaţii, tragicul accident a avut loc la linia 1.

Echipajul care încadrează ambulanţa de terapie intensivă mobila a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical. La faţa locului medicii au constatat că bărbatul avea leziuni incompatibile cu viaţa, fiind nevoiți să declare decesul acestuia.

Ştire în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

10 bărbaţi au fost amendaţi în Piaţa Tomis III. Vezi de ce

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, în jurul orei 11.30, polițiștii Secției 2 și jandarmi din cadrul G.J.M. Tomis, în timp ce desfășurau activități de prevenire și limitare a infectării cu noul coronavirus, au constatat faptul că, la terasele din zona Pieței Tomis 3, mai multe persoane consumă, la mese, băuturi alcoolice.

Având în vedere măsurile instituite prin carantinarea municipiului Constanța, persoanele în cauză au părăsit domiciliul fără a avea un motiv întemeiat, fapt ce contravine normelor legale în vigoare.

Forțele de ordine au identificat 10 bărbați, care au fost sancționați cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.

“Pe această cale, le recomandăm cetățenilor să respecte normele legale și măsurile de protecție.

Reamintim faptul că deplasarea în interiorul zonei carantinate, fără un motiv justificat, este interzisă.”, precizează Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

PMP, scrisoare deschisă către prefectul județului Constanța: „Embargo, embargo, dar să știm și noi“

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

PMP-iștii constănțeni i-au trimis prefectului județului Constanța, Silviu Coșa, o scrisoare deschisă în care îi adresează mai multe întrebări legate de impunerea mai multor restricții.

„Stimate domnule prefect Coșa Silviu-Iulian, aleg această cale de a comunica cu dumneavoastră deoarece alt mod de comunicare nu există, opacitatea (adică exact opusul trensparenței cu care se laudă guvernul P.N.L.) pune stăpânire pe zi ce trece pe instituția pe care cu onor o conduceți. Pentru a nu vă reține mult și pentru a limita suspansul care v-ar cuprinde prin lecturarea acestei scrisori deschise, voi intra direct în subiect.

  1. Starea de alertă pe care ați instituit-o este o măsură prevăzută de Constituția României sau nu?
  2. Considerați că starea de alertă este o măsură care afectează agenții economici din punct de vedere al măsurilor dispuse de dumneavoastră în calitate de președinte al C.J.S.U.?
  3. Agenții economici care suferă pierderi ca urmare a stării de alertă (clienții agenților economici sunt sancționați dacă sunt găsiți pe terase, în frizerii sau cabinete cosmetice etc. de către forțele de ordine, fiindu-le afectată activitatea în mod negativ) vor beneficia de sprijin financiar din partea guvernului sau din partea altor instituții sau nu? Dacă nu, vă cer să menționați public care este motivul pentru care nu îi sprijiniți pe agenţii economici, aşa cum se întâmplă in toate ţările europene, și îi împingeţi către faliment.
  4. Este corectă măsura sancționării constănțenilor care frecventează terasele restaurantelor sau ale cafenelelor?
  5. Care este criteriul care a stat la baza nominalizării activităților permise de către dumneavoastră a fi desfășurate în timpul carantinării municipiului Constanța și a celorlalte localități afectate de carantină?

Deocamdată atât. Măcar să ne lămuriți pe noi, constănțenii, în legătură cu cele cinci probleme ridicate mai sus. Nu îmi doresc un răspuns trimis pe email-ul P.M.P. sau prin poștă la adresa Mișcării Populare. Noi nu avem nimic de ascuns. Din păcate dumneavoastră, autoritățile, da. Totuși vă cerem un răspuns public problemelor semnalate și soluții pentru despăgubirea agenților economici, care azi au un embargo mascat din partea autorităților prin această declarare “perversă” a stării de alertă, tocmai pentru a nu le permite celor afectați să ceară despăgubiri.“, se arată în scrisoarea semnată de președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: