Connect with us

Actual

(FOTO) Accident TRAGIC la Medgidia. Doi tineri și-au pierdut viața

Published

on

În cursul nopții trecute, în municipiul Medgidia a avut loc un dramatic accident rutier în urma căruia două persoane și-au pierdut viața.

Accidentul s-a produs pe bulevardul Independenței, în zona magazinului Penny, iar șoferul conducea dinspre podul rutier către strada Lupeni.

Apelul la numărul 112 a fost dat la ora 3.20, iar la fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor și de poliție.

Potrivit militarilor ISU Constanța, autoturismul Audi A6 în care se aflau a intrat într-un copac, în zona magazinului Penny.

Doi tineri în vârstă de 22, respectiv 23 de ani au rămas încarcerați și au fost extrași de pompieri.

Din păcate, decedați. Proprietarul mașinii, în vârstă de 22 de ani, era căsătorit și avea doi copii. Cel de-al doilea lucra ca șofer la fabrica de amidon.

Știre în curs de actualizare.

Sursa foto: ISU Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!