Actual

(Foto): Amplă acțiune a poliției Constanța în această dimineață

mai 26, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei dimineți, începând cu ora 3.00, polițiștii din municipiul Constanța au organizat o razie pe raza întregului oraș. Potrivit biroului de presă al IPJ Constanța, acțiunea are rolul de a descuraja și sancționa faptele antisociale și de a identifica persoanele aflate în proximitatea piețelor și sancționarea celor care nu respectă prevederile legale.

Dat fiind faptul că au controlat documentele șoferilor inclusiv ai celor care transportau marfă, déjà au confiscat cantități impresionante de roșii, castraveți, cireșe, căpșuni, banane etc. În ceea ce privește motivele ce au stat la baza ridicării acestor legume și fructe vom reveni cu detalii.

Totodată, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța desfășoară activități pe linie rutieră în vederea depistării conducătorilor auto care încalcă normele la regimul rutier.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!