Actual

Rezultatele acțiunii de azi a poliției Constanța: Sancțiuni de peste 250.000 de lei

mai 26, 2018 Maria Ionescu

În urma raziei desfășurate astăzi, în intervalul orar 03:00 11:00, de către polițiștii  municipiului Constanța în mai multe localuri publice, piețe dar și parcuri, de pe raza municipiului Constanța, au fost constatate 161 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 259.977 de lei, 89 de sancțiuni fiind aplicate la regimul rutier.

Pe perioada desfășurării activității, polițiștii constănțeni au legitimat 973 de persoane, dintre care 11 au fost amprentate și fotografiate, alte 31 de persoane fiind conduse la  sediul secției de poliție în vederea luării măsurilor legale.

Totodată, polițiștii au confiscat 1920 de kilograme de fructe și legume, în valoare de 4.760 de lei. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au constatat 7 infracțiuni la regimul rutier, 8 certificate de înmatriculare fiind retrase  și 7 permise de conducere fiind reținute.

Vezi si primul text referitor la această acțiune:

(Foto): Amplă acțiune a poliției Constanța în această dimineață

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!