Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(FOTO) Cadouri donate de oameni din întreaga Uniune Europeană pentru locuitorii din Delta Dunării

Published

on

cadouri

În urmă cu câteva săptămâni, Asociația Voluntari în Europa a cerut sprijinul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență pentru a transporta cadouri donate de oamenii din întreaga Uniune Europeană pentru locuitorii din Delta Dunării.

Cum mereu pompierii militari sunt alături de comunitățile pe care le protejează au găsit soluții ca donațiile oferite și adunate din Europa să ajungă în siguranță la Periprava, destinația finală a faptelor bune susținute de Asociația Voluntari în Europa.

Prin buna colaborare instituțională între Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea și societatea de transport în Delta Dunării NAVROM, s-a decis ca bunurile, cadourile și alimentele să fie transportate cu ajutorul navei de pasageri Banat la Periprava, iar de acolo vor urma a fi distribuite cu ajutorul localnicilor și a primăriei C. A. Rosetti.

În această dimineață, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea au ajutat la descărcarea acestora și la depozitarea pe nava de pasageri care, la ora 13.30, a plecat către zona de nord a Deltei Dunării unde copii și bătrânii în nevoie îl așteaptă pe Moș Crăciun.

Potrivit lui Cordaș Constantin, voluntar, bunurile ce vor fi donate au fost adunate prin intermediul programuli Ro-oameni, care se desfășoară de câțiva ani în preajma sărbătorilor de Crăciun. Sute de colete au fost adunate din întreaga Uniune Europeană, iar acestea conțin alimente, dulciuri, haine, rechizite etc. pentru vârstnicii și copiii din Delta Dunării.

Toate coletele au fost centralizate la Oradea și Timișoara, iar de acolo au luat drumul spre Tulcea.

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

cadouri

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions