Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

(FOTO) De 1 Iunie, copiii din Năvodari s-au distrat în Parcul Central

Published

on

petrecere navodari

De 1 Iunie, și copiii din Năvodari au sărbătorit Ziua Copilului.  Petrecerea a început de dimineață, în Parcul Central din oraș.

De la sărbătoarea copilăriei nu au lipsit jocurile și concursurile, un spectacol de magie, baloane modelate și colorate. De asemenea, a fost muzică, dans și multă voie bună!

Toate au fost pregătite cu multă dragoste pentru toți copiii.

În timp ce micuții se distrau în parc, la Năvodari au continuat lucrările la construirea unei noi școli!

”Astfel, sărbătorim copilăria investind în viitorul micuților noștri!
Astăzi suntem pe șantierul de la noua Școală nr.3 unde turnăm cu două pompe plafonul între etajele 2 și 3, dar și grinzile de la sala de sport! În paralel, se lucrează la interioare!
La mulți ani, dragi copii, și abia aștept să treceți pragul noii școli!”, a scris pe pagina de socializare primarul Florin Chelaru.

petrecere navodari

petrecere navodari

petrecere navodari

petrecere navodari

scoala Chelaru

scoala navodari

scoala navodari

scoala navodari

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions