Connect with us

Administratie

Mâine, toți copiii din Năvodari sunt invitați la distracție în Parcul Central

Published

on

navodari

Mâine, 1 Iunie, toți copiii din Năvodari sunt invitați la distracție în Parcul Central. Se vor putea bucura de un spectacol de magie, de jocuri interactive, muzică, dans și multe alte surprize.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură Năvodari, în parteneriat cu Primăria orașului Năvodari și Consiliul Local Năvodari.

Iată invitația lansată de Primărie:

”Pentru că unde poate fi mai frumos să sărbătorim copilăria dacă nu afară, în aer liber, prin joacă.

Advertisement

Cei mai curajoși, veseli și isteți copii vor fi antrenați într-un spectacol de magie și nenumărate jocuri interactive și vor lua parte la parada mascotelor de poveste. Pictură pe față, baloane modelate, muzică, dansuri și multe alte surprize sunt pregătite pentru cei mici!

Vă așteptăm cu drag!”

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement