Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

(FOTO) De astăzi încep zborurile spre litoral operate de compania aeriană AirConnect

Published

on

airconnect

Începând de azi,  22 iunie, se deschid zborurile interne operate de AirConnect în sezonul estival 2023, pe rutele:

  • Constanța – Timișoara, în zilele de joi și duminică;
  • Constanța – Cluj, în zilele de joi și duminică;
  • Constanța – Oradea, în zilele de duminică.

Zborurile vor fi operate în perioada 22 iunie – 17 septembrie, iar biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, la prețuri începând de la 244,39 lei / 49,27 € (preț pe segment, taxe incluse, locuri limitate).

Detalii referitoare la programul de zbor sunt disponibile pe site-ul operatorului aerian www.air-connect.com.

Bogdan Ionuț Artagea, director general Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, a declarat:

”Zborurile interne pe perioada sezonului estival sunt solicitate de pasageri în mod curent. Prin aceste legături directe dezvoltăm zona în care ne aflăm, care are un potențial turistic crescut. Trebuie să extindem parteneriatul cu companiile aeriene, pentru a veni în sprijinul pasagerilor.  Aceste zboruri oferă o modalitate de a călători rapid la costuri reduse. Cu sprijinul tour-operatorilor, prin pachete complete de vacanță puse la dispoziția turiștilor de către aceștia, contribuim în mod direct la creșterea traficului aerian în zona Mării Negre. Cunoaștem faptul că pentru pasageri este esențial să aibă opțiuni de transport de legătură, astfel că, pe Aeroportul din Constanța sunt disponibile opțiuni de transport în comun pe ruta Constanța – Mihail Kogălniceanu și retur (program disponibil pe www.mk-airport.ro), opțiuni de transport în regim shuttle bus precum și opțiuni de transport în regim de taxi. Suntem încrezători că zborurile pe aceste rute vor avea un grad de încărcare de peste 80%.”

La rândul său,  Tudor Constantinescu, director general AirConnect, a declarat:

„Ne bucurăm astăzi, împreună cu Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, de inaugurarea rutelor estivale AirConnect care leagă litoralul românesc de Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara. Zborurile noastre sunt o soluție de deplasare rapidă și confortabilă, atât pentru cei care locuiesc în Constanța și își doresc să ajungă în inima Transilvaniei, sau în orașul ArtNouveau, sau în Capitala Europeană a Culturii 2023, dar și pentru turiștii interesați de litoral și Marea Neagră. Tuturor pasagerilor noștri le dorim o vacanță minunată!”

airconnect

airconnect

airconnect

airconnect

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions