Conecteaza-te cu noi

Societate

Mai multe linii ale CT BUS vor fi deviate ca urmare a lucrărilor de asfaltare de pe bd. Ferdinand

Published

on

autobuze

CT BUS anunță publicul călător că se deviază liniile care circulă pe bd. Ferdinand, tronsonul cuprins între str. I. G. Duca și bd. Tomis, astfel:

  • 24 iunie – 48 – bd. Ferdinand – str. I. G. Duca – str. Mihai Viteazu – Poarta 2
  • 24 iunie – 101 – bd. Ferdinand – str. I. G. Duca – str. Mihai Viteazu – Poarta 1
  • 24 și 27 iunie – 5-40 și N 5-40 – bd. Ferdinand – str. I. G. Duca – bd. Mamaia
  • 24 și 27 iunie – 2-43, N2-43, 43M, 43C – bd. Ferdinand – str. I. G. Duca – bd. Mamaia – bd. Tomis
  • 24 și 27 iunie – City Tour – bd. Mamaia – I.G. Duca – bd. Ferdinand.

Totodată, pe 24 iunie, liniile 101, 48, 42, 44 și 51 vor avea program redus: ultimele plecări din Poarta 1, respectiv Poarta 2, vor avea loc la ora 21.45, iar ultimele plecări din celelalte capete de linii pentru traseele menționate vor avea loc la 21.30.

”Devierile survin ca urmare a lucrărilor de asfaltare de pe bd. Ferdinand, tronsonul cuprins între str. I.G.Duca și str. Mircea cel Bătrân, executate de S.C. Mooz Services S.R.L.

Programul și traseele pot surveni modificări în funcție de stadiul lucrărilor.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al CT BUS.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions