Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

(FOTO) Lucrări în orașul Ovidiu. Se plantează copaci și se reabilitează trotuare pe șoseaua Națională

Published

on

lucrari ovidiu

Unul din proiectele importante pentru administrația locală o orașului Ovidiu este în acest moment reabilitarea zonei șoselei Naționale (DN 2A), atât din punct de vedere arhitectural cât și peisagistic.

Potrivit primarului George Scupra, acest proiect a fost gândit în 3 etape de lucru:

”În primul rând am început să reorganizăm și să amenajăm suprafețele mari, ce nu erau utilizate corespunzător. Aici mă refer la zona din fața Liceului Tehnologic ”Ion Podaru”, zona din fața grădiniței ”Licurici” și a creșei. Pentru aceste locații am atribuit contractul de realizare a două noi parcuri moderne ce au ca termen de finalizare luna mai a anului viitor, urmând ca anul viitor să continuăm modernizarea platoului de lângă  Centrul Cultural ”Elena Roizen” și parcul cu platani, din zona centrală.

O a doua etapă am început-o în luna noiembrie, prin plantarea a 422 de pomi ornamentali pe șoseaua Națională, respectând perioada optimă de plantare. Sunt specii deosebite care vor înfrumuseța orașul și ne propunem pe viitor să continuăm plantarea și pe alte artere din oraș.

O ultimă fază pe care ne-am propus-o este aceea de înlocuire totală a pavajului de pe șoseaua Națională și crearea unui concept modern de mobilier urban. Toate acestea necesită timp și bugete semnificative dar sunt convins că vom găsi soluții bugetare să le finalizăm.”, a precizat primarul George Scupra.

lucrari ovidiu

lucrari ovidiu

lucrari ovidiu

lucrari ovidiu

lucrari ovidiu

lucrari ovidiu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions