Conecteaza-te cu noi

Administratie

Primăria Constanța montează noi echipamente inteligente pentru sirenele electrice

Published

on

Primăria Constanța anunță că se modernizează sistemul de înștiințare, avertizare și alarmare a populației. Concret, inspectorii Biroului Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Constanța împreună cu specialiști din cadrul firmei prestatoare vor monta în perioada 13.12.2022-31.12.2022 cofrete inteligente pentru modernizarea sirenelor electrice.

„Începând de mâine, vor avea loc verificări prin impulsuri scurte la sirenele de alarmare publică din municipiul Constanța. Vă rugăm să nu intrați în panică!“, informează Primăria.

Amintim că, la începutul lunii noiembrie, Primăria Constanța a publicat un anunț pe site-ul propriu prin care dorea să achiziționeze „cofrete inteligente pentru sirene electrice”.

„Având în vedere menținerea în stare operativă a sistemului centralizat de avertizare-alarmare al municipiului Constanța și în conformitate cu prevederile Legii nr. 481/2004 privind protecția civilă, republicată, actualizată şi a Ordinului nr. 1.259/10.04.2006, pentru aprobarea Normelor privind organizarea şi asigurarea activităţii de înştiinţare, avertizare, prealarmare şi alarmare în situaţii de urgență, emis de Ministerul Administraţiei și Internelor și conform „Studiului de audibilitate necesar îmbunătățirii sistemului de înștiințare și alarmare pentru populația municipiului Constanța” nr.874/27.12.2021 este necesară achiziția a 23 cofrete inteligente pentru sirenele electrice.“, se arată în caietul de sarcini.

Advertisement

Valoare estimată a achiziției se ridică la 208.012 de lei cu TVA.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions