Connect with us

Societate

(FOTO) Performanțe notabile. Două Cupe ale României la haltere au ajuns în orașul Ovidiu

Published

on

haltere ovidiu

În săptămâna 13 – 17 martie, la Complexul Sportiv de la Bascov (Pitești) s-au desfășurat calificările din Cupa României la haltere. La această competiție au participat aproximativ 200 de sportivi de la 30 de cluburi din întreaga țară.

Pentru Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu (CSO Ovidiu) a fost o competiție fantastică. Șapte sportivi s-au înscris în concurs. Patru dintre ei s-au încris la junior 3, la categoria de vârstă 9 – 12 ani, respectiv, Nicoleta Dulce, Andreea Lemnaru, George Tingan și Rareș Amariei. La junior I de 20 ani s-au înscris trei sportivi – este vorba despre surorile Gabriela și Ioana Țurcanu, precum și de Ionuț Tuca.

În prima parte sportivii junior 3 U9 au avut rezultate bune. Rareș Amariei s-a clasat în primii 10 la categoria +55 kg, Andreea Lemnaru a obținut locul 3 la categoria 28 kg, George Tingan George a urcat pe poziția a II-a la categoria 40 kg, iar Nicoleta Dulce a obținut locul 1 și Cupa României.

În cea de-a doua parte a competiției, destinată juniorilor 1 U 20, CSO Ovidiu a participat cu surorile Gabriela Țurcanu (categoria +87 kg), Ioana Țurcanu (categoria 81 kg) și  Ionuț Tuca (categoria 102 kg). Ambele fete au obținut locul 2, iar Ionuț Tuca a obținut locul 1 și Cupa României!

”Sportivii s-au comportat admirabil și au reușit performanțe notabile, ținând cont de prezența în competiție a celorlalți participanți cu experiență și vârste de pâna la 20 ani, componenți ai celor mai titrate cluburi din România.

Totul a fost posibil și datorita susținerii permanente din partea primăriei, a domnului primar și a spitalului OCH Ovidiu! Mulțumim de asemenea și echipei sălii de sport în care ne desfășuram activitatea!

Felicitari sportivilor pentru implicarea în competiție și pentru dorința de a reprezenta orașul Ovidiu la cel mai bun nivel!”, a precizat antrenorul Eduard Simineanu pentru ziarul Ordinea.ro.

haltere tuca

haltere ovidiu

haltere ovidiu

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!