Connect with us

Societate

Spitalul Militar din Constanța face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile

Published

on

spitalul militar constanta

Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Gafencu” Constanța (U.M. 02175 Constanța) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de îngrijitoare în Personal auxiliar sanitar din Compartimentul Neurologie/Secția Medicină Internă. Sunt vacante două posturi.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale se regăsesc mai jos, detaliat în documentele atașate.

  • Studii generale;
  • Fără vechime;
  • nivel de acces la informaţii secret de serviciu, precum şi acordul scris al candidatului privind verificarea în vederea obţinerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate sau a certificatului de securitate.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 30 martie, ora 15.00: termenul limită pentru depunerea dosarelor;
  • 7 aprilie, ora 10.00: proba practică;
  • 12 aprilie, ora 10.00: proba interviu.

În vederea participării la concurs, candidații depun dosarul de concurs în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării anunțului pentru ocuparea unui post vacant.

Datele prezentate mai sus sunt orientative. Date detaliate se regăsesc în documentul atașat. Pentru confirmarea acestora, relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Spitalul Militar de Urgență .Dr. Alexandru Gafencu”, cu sediul în Constanța, bd. Mamaia nr. 96, județul Constanța, telefon: 0241/660.390, interior 106.

document atașat

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!