Connect with us

Societate

Trei platforme pentru deșeuri voluminoase, amplasate de Polaris în Constanța. Vezi unde se află

Published

on

bene gunoi

Pentru săptămâna 20 – 26 martie, Polaris M Holding Constanța a amplasat benele pentru deșeuri voluminoase în Cartierul Soveja – Dezrobirii – Henry Coandă.

Mai exact, sunt trei platforme:

  • Platforma 177 – str. B. Delavrancea lângă bl.2
  • Platforma 192 – str. Biruinței
  • Platforma 583 – Aleea Umanității, Campus Henri Coandă.

 Ce depozitați în benele pentru deșeuri voluminoase?

În aceste bene puteți depozita obiecte pe care nu le mai folosiți: mobilier, canapele, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, biciclete stricate.

Colectarea deșeurilor se face prin aport voluntar în locațiile menționate în program sau pot fi transportate la centrul de colectare deșeuri, al cărui sediu se află pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!