Connect with us

Actual

(foto) PERICOL de INUNDARE a DJ223. Poliția Rutieră IMPUNE restricții de tonaj!

Published

on

Urmare a creșterii debitului Dunării pe zona județului Constanța există riscul de inundare a drumului județean 223, între localitățule Dunărea – Seimeni – Cernavodă și între Rasova – Vlahii, fapt pentru care Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, în calitate de administrator al drumurilor județene, solicită instituirea de restricții de tonaj la 7, tone și viteza de 30 km / h.

Măsura este instituită pe sectoarele Hanul Morilor – Cernavodă și Cernavodă – Ion Corvin, începând cu data de 28 martie, ora 15.00.

Documentul este semnat de administratorul special al RAJDP, Lucian Lungoci.

“Este pericol de inundare a DJ 223. Diferența între linia roșie a drumului și cota Dunării 80-90 cm. Am solicitat poliției rutiere avizul pentru instituirea restricție de tonaj si de viteză”, informează Lungoci.

Advertisement

Facem precizarea că hidrologii au emis cod portocaliu de inundații pe Dunare, în perioada 24 – 31 martie.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement