Connect with us

Actual

Un secretar de stat în transporturi a vizitat aeroportul Mihail Kogălniceanu

Published

on

Secretarul de stat în  cadrul Ministerului Transporturilor, Ionel Minea a efectuat  ]n cursul zilei de ieri, 27 martie  2018, o vizită de lucru la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, unde a avut o întrevedere cu reprezentanţii conducerii, Bogdan Ionuţ Artagea – director general și Horia Mihail Acatrinei – director economic,  pentru a discuta aspecte legate de activitatea aeroportului, îmbunătăţirea condiţiilor de operare, precum și sporirea nivelului de siguranţă.

 În cadrul întâlnirii, secretarul de stat a fost informat despre situaţia economică a Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, fiind trecute în revistă investiţiile, lucrările recente de modernizare precum și proiectele de viitor  care constituie o preocupare permanentă a managementului pentru aducerea infrastructurii aeroportuare la standardele impuse de reglementările aeronautice în vigoare.

                                                                              

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement