Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

(FOTO) Poarta Albă. A fost predat amplasamentul pentru introducerea rețelei de gaze naturale

Published

on

Conducerea Primăriei Poarta Albă a anunțat că, astăzi, au fost executate primele foraje pentru introducerea rețelei de gaze naturale, iar de săptămâna viitoare urmează să înceapă lucrările.

„Astăzi, 22 septembrie, în prezența primarului Vasile Delicoti, a proiectantului, a dirigintelui de șantier, a reprezentantului RAJA și a reprezentanților constructorului, a fost predat amplasamentul aferent obiectivului INFIINȚARE DISTRIBUȚIE GAZE NATURALE ÎN COMUNA POARTA ALBĂ.“, informează Primăria.

Amintim că, potrivit Primăriei Poarta Albă, proiectul are ca obiectiv general realizarea unei rețele inteligente de distribuție gaze naturale cu o lungime de aproximativ 57,448 km, cu funcționalitate 100%, în vederea creșterii nivelului de flexibilitate, siguranță, eficiență în operare și de integrare a activităților de transport, distribuție și consum final. Valoarea totală a proiectului este de 33.508.208,98 lei. Potrivit proiectului, vor fi înființate 1.862 de racorduri la rețeaua de distribuție în perioada de implementare a proiectului din care 1.783 pentru gospodării individuale, 61 pentru blocuri și 18 pentru instituții publice.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions