Conecteaza-te cu noi

Societate

(FOTO) Polaris acționează cu oameni și utilaje de deszăpezire în municipiul Constanța

Published

on

Polaris acționează încă de aseară, de la ora 01:00, cu utilaje și forță umană pentru înlăturarea zăpezii și combaterea poleiului de pe străzile municipiului Constanța. 17 sărărite, 22 autospeciale cu lamă și 150 de operatori sunt angrenați în procesul de deszăpezire.
La momentul transmiterii acestei informări, autospecialele cu lamă intervin pe străzile unde s-a format un strat de zăpadă, iar cele 17 utilaje echipate cu instalație de împrăștiere material antiderapant acționează pe străzi, poduri, bulevarde pentru a preveni formarea gheții.
150 de operatori de salubrizare degajează manual zăpada și împrăștie material antiderapant în următoarele zone: scări de acces în unitățile sanitare, treceri de pietoni, stații de autobuz, pasaje, instituții publice, trotuare.
De asemenea, sunt pregătite să intervină, pe alei și trotuare, freze de mici dimensiuni și ATV uri cu sărăriță, daca situația o va impune.
În prezent se circulă în condiții normale de iarnă, fără ca traficul rutier și pietonal să fie afectat, iar activitatea de deszăpezire și de combatere a poleiului continuă în funcție de avertizările meteorologice.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions