Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

(FOTO) Polaris. Lecție de educație ecologică la Școala Spectrum

Published

on

polaris educatie ecologica

Reprezentanții companiei Polaris M Holding continuă lecțiile de educație ecologică în unități școlare din Constanța.

Ziua de ieri au început-o alături de elevii claselor a-II-a și a-III-a de la Școala Gimnazială Spectrum.

Elevii i-au primit cu mult entuziasm, dornici să acumuleze cât mai multe informații despre protejarea mediului înconjurător.

Copiii care au participat la lecția de ecologie au învățat cum să colecteze separat, ce înseamnă colectarea separată și care este drumul deșeurilor, din momentul în care sunt colectate de autogunoiera Polaris și până când ajung la stația de sortare și reciclare. Pe lângă partea teoretică, fiecare copil a învățat cum să colecteze corect deșeurile, în mod practic, urmând pașii corecți.

Fiecare elev a înțeles că are un rol important în protejarea mediului și că deșeurile devin resurse importante numai dacă le colectăm separat.

”Scopul lecției de educație ecologică  este de a-i determina pe copii să colecteze separat și să protejeze mediul, și prin intermediul acestor amabasadori ai reciclării, colectarea separată să devină un obicei și în rândul familiei sau prietenilor.

Deșeurile reciclabile au valoare, însă depinde de noi, să le colectăm în recipientul potrivit pentru a le oferi o nouă șansă.

Mulțumim pentru invitație elevilor și doamnelor învățătoare Dumitru Anca Paula și Molomer Sena.”, au menționat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris M Holding.

polaris educatie ecologica

polaris educatie ecologica

polaris educatie ecologica

polaris educatie ecologica

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions