Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Potrivit ministrului Grindeanu, taxa de pod de la Fetești va fi suspendată de la 1 iunie

Published

on

taxa pod fetesti

Taxa de pod de la Feteşti va fi suspendată de la 1 iunie până când se vor termina lucrările de reabilitare a podului peste braţul Borcea, a declarat astăzi Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Potrivit acestuia, decizia va fi luată de Consiliul de Administraţie al CNAIR, care se va întruni zilele următoare.

”Probabil că în zilele următoare va exista Consiliul de Administraţie al CNAIR, fiindcă ăsta e mersul normal. Eu am transmis public şi mergem pe această linie. Aşa cum am spus, în zilele următoare vom avea acest Consiliu de Administraţie, iar ca termen în mod sigur de la 1 iunie se va intra pe suspendarea acestei taxe. Acea precizare care a venit la o zi după anunţul meu a fost o precizare prin care se dorea sublinierea faptului că nu de atunci se aplică, ci urmare a acestui Consiliu de Administraţie şi a acestei decizii care va exista în perioada următoare.”, a explicat Grindeanu citat de Digi 24.

Potrivit acestuia, suspendarea taxei se va aplica de la 1 iunie.

Reamintim că, în data de 10 mai, Sorin Grindeanu a fost prezent la sediul CN Administrația Porturilor Maritime Constanța, alături de Comisarul European pentru Transporturi, Adina Vălean.

Cu acest prilej, ministrul a precizat că i-a propus directorului CNAIR, Cristian Pistol, să elimine taxa de pod de la Fetești pe toată perioada lucrărilor de reabilitare a podului de peste Dunăre.

Ministrul Grindeanu a subliniat faptul că termenul de finalizare a lucrărilor de la pod s-a prelungit, probabil până în luna august. El a explicat faptul că în momentul în care a început decopertarea podului, lucrurile au stat mai prost decât era de așteptat.

Contractul de reabilitare a podului, de circa 68 de milioane de lei, fost semnat în anul 2021, durata de execuţie fiind de 24 de luni.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions