Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

(FOTO) Polaris M Holding. Preșcolarii Grădiniței nr. 42 din Constanța au făcut parada costumelor ecologice

Published

on

educatie ecologica

Astpzi, curtea Grădiniței nr. 42 din Constanța s-a transformat într-un podium de modă pentru 70 de preșcolari. Aceștia au defilat în costume din materiale reciclabile pentru a atrage atenția asupra importanței protejării mediului înconjurător.

Părinții în colaborare cu copii au confecționat costume, deosebit de frumoase, din hârtie, carton, pungi de plastic, ziare, saci menajeri. Preșcolarii s-au costumat în personaje din basme sau de desene animate. La finalul defilării, preșcolarii au fost răsplătiți, pentru efortul lor, cu cadouri din partea firmei Polaris M Holding.

”Înainte de a începe defilarea, preșcolarii au învățat de la colegii noștri ce înseamnă colectarea separată, cât este de simplu să colectezi separat și cât este de importantă reciclarea pentru sănătatea noastră și a mediului înconjurător.

Scopul nostru este ca, prin intermediul copiilor, practica colectării separate să ajungă și în cadrul familiei și al prietenilor, pentru că fiecare dintre noi are o datorie față de mediul înconjurator. Copiii trebuie să învețe de mici să fie responsabili, să colecteze separat, să-și strângă jucăriile după ce se joacă sau să stingă becul atunci când ies din cameră. Aceste mici gesturi îi transformă, mai târziu, în adulți responsabili.

Mulțumim copiilor și cadrelor didactice de la Grădinița cu program prelungit nr. 42 pentru invitație și apreciem dorința copiilor de a acumula cât mai multe informații despre procesul de gestionare a deșeurilor.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al companiei Polaris M Holding.

educatie ecologica

educatie ecologica

educatie ecologica

educatie ecologica

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions